12.05.2008

Kıskançlık (piskopatlık)

Pekmez erkek arkadaşlarıyla takılmaya gitti... Sinir oluyorum erkeklerin erkeklerle takılmalarına. Hiç sevmiyorum sevgilimin erkek arkadaşları olmasını.. Çünkü ne bela ne fitne ne pislik geliyosa o deyyuslardan gelir... Bir erkeğin erkek arkadaşı yoksa kız arkadaşı da olmaz zaten..
Aradım, bariz belli ettim gitmesini istemediğimi, ama yok ille gidecek... Ne varsa artık?
"Sadece erkekler olacaz hayatım, neden bu kadar büyütüyosun" diye de mızmızlandı bide..
Sonra 1 saat sonra bi daha aradım, gürültülü bir mekandalar, "o telefonu 3. kez çalmada açarsan bir daha numaramı görmeyeceksin" diye tehdit ettim...
Çocukta afalladı tabii, gel git akıllı dengesizimde böyle bağırıyorum, bu afallayınca ters bişey söylemeden hemen kıvırıyorum,
-dün rüyamda gördüm seni bi yerler patlıyodu paramparça oluyodun, çok korkuyorum ben inanırım rüyalarıma
- saçmalama lütfen, hiç bişey anlamıyorum yanii...
- Tabii neden anlayasın, anlama gücünü kaybedecek cıfırlarla dolu sağın solun
- erkek erkeğeyiz puccaaaa
- biliyorum hayatım, sadece ölmeni istemiyorum...
kapattım telefonu takriben 15 dakika önce bi daha aradım, bi baktım gürültü ortamdan çıkmışlar, yanındakilerin sesi daha net geliyor. sanki şaka yapıyomuşum gibi ayak çekerek
- bi sus bakayım, yanında kız sesi var mı diye bakcam
- hahaha susturdum ben onları duyamazsın
- o zaman de ki yanımdakikızların hepsi orospudur
- hönk
- desene hadi dee, yanımdaki kızların hepsi orospudur de
- yaa şeyy başka birşey desem
- yaağlama hadi dee, hadii
- yanımda kız varsa o-roo-s puff- pu
- bu kadar zorlandığına göreee
- sen anlaşıldı bugünün köötü geçti acısını bendne çıkaracaksın, seni çok seviyorum ben, o güzel yüzünü asma sakın çok öpüyorum seni, eve geçtiğimde ararım...

bunları yaparken, gayet mantıklı geliyodu.. Ama sonra düşününce acınacak halde olduğumu düşünüyorum... Piskopat gibi davranıyorum, ara ara içime kaçan salak hatun kendini çok belli etmeye başladı.... Bu çocuk hala benden ayrılmadıysa ben buna köpek olmam da kime olurum bee :P

Bu arada bu kadar olayı büyütmemin nedeni, kişi kendinden bilir işi... Geçen gece kızlarla diye çıktım, 3 kız iki erkek dışardaydık.. Yanımdaki iki kız bizle gelen çocuklardan birine asıldı. İstem dışı çoğunluğun asıldığını kendime yapmalıyım gibi bir komplekse sahip olduğum için bütün şeytani oyunları kullandım, gecenin sonunda çocuk beni eve bırakmak istedi, artıı bütün gece sadece benle ilgilenip çiçek bile aldı.. Sadece zaferimi kazanıp, o kahrolası popomu egomu kendimce tavana çıkartıp eve kendi başıma döndüm. Ve biliyorum ki Pekmez böyle birşeyde kaldıracağı tek şey egosu olmayacak.. Hele ki havaların ısındığı milletin açık ayakkabı giydiği şu günlerde.. (izmir de öyle ama İstanbul'da nasıl bilmiyorum, inşallah hala vakti gelmemiştir :P :)

10 yorum:

Adsız dedi ki...

" Bu çocuk hala benden ayrılmadıysa ben buna köpek olmam da kime olurum bee :P "

Bir süre önce sen ayrılmışdın hatta peşinden koşturmuşdun buda ona 1 hak vermiş oluyor.Dönüşü olur yada olmaz umarım bu hakkını kullanmaz ;)

terelelli pictures dedi ki...

yok piskopatlık değil. bir nevi fightclub özentiliği gibi bir şey. tyler durden travise karşı.
ben pucca'nın ayak baş parmağıyım.
biraz dinlen geçtiğini görüceksin.

Talisman dedi ki...

Oh baby, you are evill..:)

fish dedi ki...

aynı piskopat tavırları ben de yapardım sevgilime...hatta o da bana hep günün kötü geçti acısını benden çıkarıyorsun heralde der yumuşatmaya çalışırdı ortamı...genelde de başarırdı..

ama bu tür davranışlara aynı senin gibi saçma olduğunun bilincinde olsam bile engel olamazdım pucca... :(( seni çok ii anlıyorum o yüzden..

klasik bir ikizler kadınıyız işte :PP herşeyin bilincinde olan ama gene de vazgeçmeyen hiçbir dengesiz hareketten :PP

sabırlı adam bulduk mu saldırıyoruz...biraz karşımızdakinden de kaynaklanıyor yani...

pekmezin kıymetini bil.. höst demesini bekleme susmak için...

zira canın yanar sonra benim gibi..

Adsız dedi ki...

buna neden katlandığımı anlamak güç gerçekten.

şimdi sen ileride yaşayacaklarını şekilllendiriyorsun pucca. erkek arkadaşları ile beraber olmasına müsade etmediğin adamı muhtemelen yeni kız arkadaşlarının yanından da aramak zorunda kalacaksın. hemde ordan bir kız kim o orospu derken sesinde çıkamayacak.

rüzgar eken fırtına biçer. bu başka şeyleri hızlandırır.

mahallenin delisi dedi ki...

yok şekerim, daha bizim buralara "açık pabuç" sıcaklığı gelmedi. biraz d aha idare edersin yani. yalnız sezonu açtık mı neler neler olur, orasını kestiremiyorum =))

Adsız dedi ki...

İzmir de açık ayakkabı sezonu açıldı demek. Ne yazık ki İstanbul'da hala açamadık sezonu ya Pucca. Galiba biz fetişistler için en doğrusu önümüzdeki bir ayı İzmir'de geçirip ondan sonra geri dönmek İstanbul'a :)Yalnız şu konuda için rahat olsun Pekmez kolay kolay vazgeçebilecek gibi görünmüyor senin güzel ayaklarndan. Hem vazgeçerse de kendi kaybeder ;)

Yakışıklı Paspas

Adsız dedi ki...

Bir kız arkadaşım evime geldiğinde çarşafları, yastığı falan koklardı. O zamanlar ben de tıfıldım, g.tüne tekmeyi koymam 3 ay aldı. En az 7-8 defa da aldattım.

Başka biri ise inanılmaz derecede beni serbest bırakıyordu. En uzun ve mutlu ilişkim o oldu. Yalnızca 2 defa aldattım o da Rusya da eskort hatunlarla. Sayılmaz bence...

Kıssadan hisse, herifin içinde varsa seni boynuzlar, ruhun bile duymaz. En iyisi cool takılıp sanki hiç skine takmıyormuş gibi davranman.Çoğu erkek böyle hatunların kulu kölesi olur.

Adsız dedi ki...

Açık papuç deyince... haa bak şimdi hem izmir hem de açık pabuç kelimelerini aynı cümlede kullandın. Erotizmin dozunu yükseltiyorsun blogunda.
Tesadüfe bak ki ben de biraz önce erkek gözüyle ayak ve ayakkabılara bakışı içeren postamı attım blogumda. demek aklın ve hislerin yolu bir bazen...

Adsız dedi ki...

ya bütün kızlar aynı yawww.duyanda tüm erkekler gay :D

ya erkek erkeğe eğlenmenin dibine vuruluyobel altı küfürler iki lafın sonunda milli baglacımız "aq" demeler pes oynamalar vs vs..bi kızla gidersen en fazla janım ajgomm bidonummm makyajın bu sacın su tırıvırııııı...bööğğğğğğğğğğğğğğ:))

anlayıs azck anlayıssss