4.05.2008

Kıskançlık

Kantinde yine tartışıyoruz pekmezle, ben anlatmadıkça o eski sevgilimi gözünde peygamber ilan ediyor, oysa ne tipiyle, ne işiyle, ne karakteriyle tırnağı bile olamaz Pekmez'in, ama gel bunu çocuğa anlat falan derken lap bayan kaltak oturuyor bizim masaya, (bu arada kimse birlikte olduğumuzu bilmiyor) Bizim ara limoni, suratlar asık bakmıyoruz birbirimize, bende o sırada kolyemle oynuyorum, tek elimle klipsini çıkarttım, "aaa açıldı dedim, Pekmez'e doğru yaklaşıp takmasını istedim.. Bi gözümle de Kaltağa bakıyorum... Havalı pozisyonlarla yerime oturmuşken, hatun:
- yaaa çok soğuk burası gögüs uclarım çıkıyooo ! dedi...
Sürtük! resmen sürtük, o gögüs uclarını koparıp küpe yapcam ben senin, hiç vazgeçmiyor hiiiçç!!!
Sonrada "ayy ben ne dedim, nasıl ağzımdan çıktı" diyerek kahkaha attı, elide Pekmezin bacağında!Ulan ben daha dokunmadım bacaklarına sen napıyon? sinirden kıpkırmızı oldum kulaklarımdan çıkan ateşi hissedebiliyordum resmen! Bununla da kalmadı gözüne birşey kaçmış gibi yapıp, o iğrenç suratını yapıştırdı pekmeze "gözümün içine bişi kaçtı şunu çıkar" diye, o kadar çok sinirlendim ki, çocuğu nasıl ittiysem, "ben çıkartırım" dedim tuttum kızın suratını resmen tırnağımla gözünün beyazını deştim, ağlayarak tuvalete gitti, canı yanmış sürtüğün pislik beter olsun! gözünü çıkarmadığıma dua etsin!!!
Pekmez'e de dedim, "şu kızı becerde; o rahatlasın, bende kurtulayım artık!" çektim gittim...
Aslında bi nevi iyi oldu, gündem değişti eski sevgilim out, bayan kaltak in!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

İlahi pucca güldürdün beni..Bloğunu yeni farkettm baştan okyuroum..İyi yapmışsın oysaydın keşke gözünü:D:D

Adsız dedi ki...

Blog'a epey bir süre önce rastlamıştım ama yazıların tamamını okumak şimdiye nasip oldu. Geriye doğru gidiyorum zaten, anlamışsındır ne kadar az kaldığını. Şu yazıda bahsettiğin 'şıllık' türünden hatunlar heralde hepimizin hayatının belli bi döneminde hoşlandığımız kişiyle aramıza girmye çalışıyolar. Bazı yazılarında bahsettiklerin o kadar tanıdık geliyo ki anlatamam. Yazokulu bi bitsin okuyacağım ilk kitap seninki olcak. Bundan sonra hem aşk hayatında hem de işinde çok başarılı olursun inşallah:D

3 nokta dedi ki...

öyle kaltakların kökünün kurutulması lazım.EN KISA ZAMANDA!!!