23.04.2009

Sana bir kaç eziyet sundum seni bu aralar oyalar

Bugün 23 Nisan neşe doluyor insan, bakın bebelik resmim, kurtuluş savaşı çocukları, çalışan çocuklar tarzı klişe bir yazı yazacaktım olmadı kader buna izin vermedi. Dün Sarmanın arkadaşlarıyla birlikte dışarıya çıktık, böyle kendilerini erkeğin yanındaki karıya yaranmak zorunda hisseden hatunlar olur ya, arkadaşlarından biri öyle. "Ayy Sarmaa, sevgilin çok tatlıymış, ayy sarmaa çok şirin yaa sevgilin, ay sarmaa bu kız çok komik" tarzı şeyleri kurmalı saat gibi söylüyordu. Bende karşılığında ne diim "Yalan ağzına yuva yapmış bacım, az uğraş gece sende kalcam" mı diyeyim. nefret ediyorum tatlı denmesinden bana, tatlı değilim ben, seksiyim hayvan karı! Tatlı demeyin insanlara pis bişi o, hiç güzel değil.. Böyle o yalakalık yapıyo ben utanıyorum ayağı çekiyorum, sarma dedi ki "Mikim o benim ya, canım" O öyle diyince ben bir bastım kahkahayı, "mikim ne ya, ahahahah başka bişeymiş gibi ahahaha mikim ahahahaha" Sikim demiş gibi durmuyo mu allasen.. komiğime gitti, tutamadım kendimi.. Bunun beti benzi attı, "Miki fare PuCCa miki fare" dedi nasıl gürledi bana. Ortam tabi sessiz, ben koltuğa gömüldüm. Biri bişey desin ağlıcam. alt dudağım titriyor. Uzun süre konuşmadım, Sonra arkadaşlarından biri bişey anlatıyordu, işte ekonomik krizin çözümü için paranın içerde dönmesi gerekmiş. Bizdeki zenginler hep dışarda harcıyormuş parayı. İşte dedi, ya düşün piyangoyu kazanan adam bile parasını burda harcamıyor. O yüzden böyleyiz falan dedi. O öyle diyince ben unuttum az önce papar yediğimi, "eee yani, bana da piyango çıksa, ülke ekonomisini mi düşünürüm. Benim ekonomim düzelmiş kim takar burayı. İlk yapacağım iş deli dümbül alışveriş. 2 tane yanyana villa alırım, bir villa kendi evim, diğer villa kıyafet evim. her odasını kıyafetlerle doldururum. ayy heveslendim allam nolur çok zengin yap beni" dedim. Ben böyle diyince muhabbet değişti, işte PuCCa zengin olursa yapılacaklar lisetesi hazırladılar. Aydın Doğan'ı uşağım yaptım, Fatih Altay'lıyı şöförüm yaptım. Falan fıstık işte böyle baya geyiğe çevirdiler işi. Sonra onlar gitti beni bırakacak Sarma.. Hiç konuşmuyor, bok varmış gibi "ne oldu yaa" dedim. Demez olaydım, Bir açtı ağzını köpürte köpürte nefes almadan sıraladı..
- Senle ciddi hiçbirşey konuşıulmayacak mı? adamlar orda ciddi bir mevzudan bahsediyor hemen cıvıtmak zorunda mısın. Hayatında bir saat sadece benim için bişeyleri ciddiye alıyormuş gibi davran, bana saygın olsun diye yap. Rezil ettin kendini arkadaşlarıma, çocuk gibisin, yeğenim bile senden daha olgun davranıyor, sana eğlence olsun sadece. Orda tartışma ortasında söylediğin laflara bak. İnsan bilmediği şeyler hakkında susar senin gibi şımarmaz. Bu kadar olmaz ya, bu kadarını da ilk kez gördüm.
- İyide pardon büyükelçilik konsoloslarıyla oturduk da benim mi haberim yok.
Dedim benim daha lafım bitmeden, bu döndü o götünü gitti. Beni piç gibi bıraktı sokak ortasında. Nefret ediyorum abi, bütün sevgililerimden aynı lafı duyduysam bende sorun var demektir, tamam amenna ama başta buna deli oluyor, "PuCCa seni bu yüzden seviyorum, hiçbirşeyi umursamaman o kadar güzel birşey ki, ben senin bu huyuna aşık oldum" hepsi ilk başta bunu diyor, hepsiiii sonra noluyorsa, hayat sana laylaylom diye dönüyolar götlerini bana. başta gözlerin ne güzel diyen adam, ilişkinin ortasında "çiğ çiğ bakma bana" diyor, yada kırmızı oje sana çok güzel yakışıyor elerin çok güzel diyor, ilişkimiz başlıyor. "O tırnaklarının hali ne, gitt sil onları iğrenç" diyor. Abi siktirin gidin mıymıy kızlarla çıkın sizde, bana gebeliğiniz mi var? Bundan sonra pesimist ayağına yatcam.. O sıçtığım ağlak hatunlarından olcam bende, hep onlar kazanıyor ben böyle çük gibi kalıyorum! Mikim ne hem, insan sevgilisine mikim der mi abi, sensin mikim salak!
.....
Sonra neyse gece işte aradı beni, özür diledi, asıl derdi o değilmiş beyfendinin. Son günlerde çok uzaklaşmışım ondan. Artık hiçbirşeyi beraber yapmıyormuşuz. Yüzüne bakmıyormuşum onun. Onun verdiği gerginlik varmış üstünde, uzaklaştığımı düşünüyormuş napacağını bilmiyormuş, o yüzden saçmalıyorum dedi. Yaa bak şimdi valla bu uzaklaşma olayında ben haklıyım.. Bizim msn konuşmalarımız, köşe yazarlarının yazdıklarını eleştirmek, yurtdışında çıkan haberlerle bizimkiler arasındaki farklar, günün en iyi haberini yapan şahsa eleştirilerle dolu oluyordu. İlk günler tabi hoşuma gidiyordu bu muhabbetler, yani msndekilerle sadece" muhahahaha, ahahah, yarıldım lan, ahahaha"dan öteye gitmeyen yazışmaların arasında ay ışığı gibi parlamıştı benim için. ama abi bende insanım yeter dedim. Yolladığı linklere bakmamaya, yazdığı şeylere evet, hayır, hımm diye cevap vermeye başladım. Ama yani napim, kıçı kırık muhabirsin, kendini Çölaşan zannetmenin alemi ne? Buda bana küstü, onla ilgilenmiyorum diye. Küsen adamla uğraşamıyorum, nefret ediyorum hatta. Bende hiç gönlünü almadım. Sallamadım ee senle mi uğraşacam mal dedim. İşte bu benim uğraşmayışıma bozulmuş, bana da öyle patlamış. Buda babam gibi aynı. Babamda böyledir. ben boku yerim yerim, gıkını çıkarmaz, sonra bambaşka birşeyde bana patlar.. Bide böyle karı küsmesi.. Bir çok özelliğini babama benzetiyorum zaten..
Sabah kalktım bende, üzüldüm yani biraz. Neticede sevgili kolay bulunmuyor. Hele ben hiç bulamıyorum, şu eşşek götüne benzeyen sıfatıma bakan birini bulmuşken geri çevirmenin alemi ne.. Yani ne olursa olsun, kariyeri iyi, efendi, oturmayı kalkmayı biliyor, olgun, düşünceli bir çocuk. Boşu boşuna ondan olmanın luzumu yok. Yaşım ilerledikçe ilişkilerimin süresi de kısalmaya başladı buda korkutuyo beni.. vicdanım rahat değil bide işin aslı. Çocuk bana telefonda işte bak şöyle böyle diye duygusal duygusal anlatıyor, bende o sırada başkasıyla fingir fingir konuşup, şunu yolluyorum.. Yani dedim hayvanlığın da bu kadarı olur, sabah uyanınca, erkenden çıktım, gittim bunun sevdiği otlu poğaçalardan aldım. Kanala girdim, hemen masasına gittim, o sıçalısı sıfatıma tatlılık adına verdiğim ama özünde şımarıklık olan ifadeyi ekleyip..
- burda benimle barışmak isteyen çok yakışıklı biri varmış, öyle söylediler.. Eğer öperse barışırım demek için geldim.. Buda aç kalmasın diye getirdim. Ellerimle yapmışım gibi, ama yapsam valla daha güzel yaparım yeminle bak..
- Ben yaptım kahvaltı, sen yersin onları. işim var biraz
yani kıssadan hisse siktir git dedi bana. Nasıl bozuldum, göt oldum, yanaklarımın iki tarafı şişti bildiğin göte benzedi. Geçtim oturdum yerime, masamdan aradım bunu, "derdin ne be senin" dedim.. Beyfendi beni cezalandırıyormuş, yoksa hep böyle yaparmışım. dermişim ki, aaa bak ben buna soğuk davranınca nasıl kuzu oldu. her fırsatta böyle uzaklaşmış gibi yaparmışım. Böyle yapmamam için bu şekilde davranması gerekmiş. Bana otistik gibi davranıyor herife bak, al bu muz bunu alman için haketmen lazım falan diyecek sandım telefonda. Gülecem gülemiyorum, adam ciddi ciddi konuşuyor benle. "İlişki yaşıyoruz deney yapmıyoruz kasmasak bu kadar" dedim. "İlerisini düşündüğüm için böyle yapıyorum" dedi. İlerisini sikerim adam ol lan diyecektim diyemedim, gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Yani ille benle sevişme PuCCa diyor herif.. Valla beybi, sen bilirsin... en ballı sevgilim olarak tarihe geçecektin ama napalım, beni cezalandırıyosun diye unutcan biciklerimi ellemeyi...

69 yorum:

Yesari dedi ki...

Yook yokkk…çok feci sinirim bozuldu…bu erkeklerin geri zekalılıklarına zaman zaman sinirleniyorum ama…bu yazı çok fazla oldu….
Bire cahil, bireee soğuk nevaleee…yaşın kaç başın kaççç…geleceği düşünüyormuş….biraz ağır olmalıymışsın….ulannn…sen hayatına böyle renk katacak kaç kadınla daha karşılaşabileceğini zannediyorsun…ortalık götten bacaktan , etten geçilmiyor…kafasının içinde beyin denen organı sadece ağırlık olarak taşıyan kızları görmüyor musun…şimdiii, bu yorum sana övgü değil pucca…hiç üzerine alınma…benim sinirlendiğim bulduğu değerin farkına varamayan o aptalların topu…bir kadında her şeyi bir arada bulamazsın…hem güzel ,hem zeki, hem kimsenin seni güldüremeyeceği kadar kıvrak esprili, kıvrak zekalı…ama sen öküzlüğün en önde gidenini yapıyorsun…onun özgün kişiliğini standartlarla karşılaştırmaya kalkıyorsun…işte böyle böyle insan hayattan da aşktan da bu lanet erkeklerden de soğuyor…alışık olmayan götte don durmuyor tabii…alışık değil ki...insanı gülümsetebilen, gerçekten içten gülümsetebilen kaç kişi vardır hayatında değerli…sevgili pucca…sen yine denginle muhattap değilsin…üzgünümmm…nacizane yorumumdur…ama küsen adam katlanılamayacak adamdır ayrıca...o küser…sen onun gönlünü almaya çalışırsın…bir küser ,iki küser, 3.de sen artık keçileri kaçırırsın….aman küsmesin,aman darılmasın,aman yanlış anlamasın diye diye ömür geçer…kendinden ödün verirsin…

umarım iklimi iklimine uygun biri çıkar karşına…

*dedim dimi…bu seni övmek için yazılmış bir yorum değil…bu iş genel olarak böyle…döktüm döküntülerimi…ulan yorumculara yazdığın yazıdan sonra kasım kasım kasılıyoruz anasını satiim..

Adsız dedi ki...

verm pucca,cezalandır a.q diycem ama herifin o taraklarda da bezi yok ki..

Adsız dedi ki...

adam haklı olm 2 usturuplu dursan ikinizinde işine gelcekmiş. işi bilion diodum ama yok yok.. azcık huyuna gitsen ölür müsün. gerçi en son poğaça moğaça iyi düşünmüşsün, orda da o kendni biraz psikolog havasna sokmuş. sen 2 üfürükten trip at. olcak pucca ha gayret !!!

Ateş Böceği dedi ki...

Yok Yok Puccacığım bence bu sarma iyi çocuk sen vazgeçme bundan zaten oda senden vazgeçemez görde bak peşine düşer 1-2 kalmaz biraz sürt burnunu ama abartmamak da lazm dediğin gibi seninde sevgili kolay bulunmuyor günümüzde hele birde bir erkeğe 5 kadının düştüğü şu ortamda elindekiyle yetinmeyi bil yoksa pirince giderken evdeki bulgurdanda olursun :):)

pink plastic jesus dedi ki...

ahahha bende ilk sikim anladım yalnız :D:D

Unknown dedi ki...

bu sarma kac yasinda 18 mi :)

Adsız dedi ki...

asdfghjk :D seda sayana napmışlar öyle. Ayrılma sakın sarmadan, çok şımarıkları sevmez erkekler. kır dizini biraz sabret.

Sycorox dedi ki...

Abi yok ya,hepsi bi cins bunnarın..deli neşeli olursun önce derler senin gibi kız varmı çok eğlendiriyosun beni falan fıstık,sonra işine gelmeyince ne ciddiyetsizsin senle normal muhabbet yapılmıyo,ciddi takılırsın bu ne be biraz hayatı eğlenceli yaşa çok sıkıcısın,bunalım takılırsın topuklarlar...
Bide miki ne ya,hakkaten bu kadar ciddi takılan bir adamın bu kadar çocuk laf etmeside ayrı bi olay:)
Anlaşılmaz erkek nesli işte:)

Adsız dedi ki...

sarmayı öldürmek istiyorum :@ geri zekalı ya 18 yaşında çocuklar gibi o ne öyle ya..Ne güzel poğaca filan iyi yapmışsın da kalas ne olacak :@

Adsız dedi ki...

Seviş pucca insanı bunla. 3 günde dize gelir. Sana yazık kızım, orası düşecek sonra. Rahibeler bile sevişiyor sen hala saklıyorsun kendine. Seviş gitsin, ilişkiniz yoluna girer benden söylemesi.

Adsız dedi ki...

siz puccacan ve puccahan yani bay bayan abi abartılı mı yaşıyosunuz ne???? biriniz esprinin dozunu kesememiş biriniz trip olayının. yapma kızımmm birazcık kırıl, üzül(en azından mış gibi yap),hönkürüp durma....

Adsız dedi ki...

haa birde sevişşşş. sakın 40lı yaşlarında kocasını cezalandıran karılar gibi başım aaarıooo yapma!!!

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Benim Hayatim dedi ki...

İyi de madem tavır yapacak bir de bunu sana niye açıklıyor :) Yani Pucca o kadar salaksın ki sana neden tavır yaptığımı anladığından emin olmak için sana açıklama yapıyorum :)) Bu adam da bir acayiplik var hadi bakalım ne çıkacak altından? Mikim e gülmeyecek bir insan evladı varsa o da Onun arkadaşlarıdır. Hangi adam sevgilisine Mikim der ya puha ha ha

The Mistress of Santa.. dedi ki...

"Ayy Sarmaa, sevgilin çok tatlıymış, ayy sarmaa çok şirin "Ayy Sarmaa, sevgilin çok tatlıymış, ayy sarmaa çok şirinyaa sevgilin, ay sarmaa bu kız çok komik" tarzı şeyleri kurmalı saat gibi söylüyordu.

bunu diyen kız kesin zamanında sarmadan hoşlanıyodur için için, şimdi de kendince "yok öyle bişi hiç olmadı, o benim kankam, bak sevgilisi var kıskanmıyorum" imajı veriyodur kendince..
ne kazık yediysem o kızlardan yedim ben..

Adsız dedi ki...

Sarman değil dolman olurum senin. Boşver onla sevişmeyi, sevişirsen ölürüm okuyamam burayı. Ayrıl gitsin, beraber herşeye gülüp eğleniriz.

Adsız dedi ki...

bu adam Türk halkının zamanında porno filmlere mikili filmler dediğini de bilmiyor galiba? ya da bu bir mesaj mı pucca:))

Adsız dedi ki...

yesari, yorum yazıdan daha bi güzel geldi bu sefer.

insane dedi ki...

Elemanın son hamle çok acayipmiş, halbuki önce poğçayı ye sonra sktret saf mıdır nedir :P
Ayrıca Seda Sayan da.... neyse o konuya hiç girmeyelim.

PuCCa dedi ki...

ahah yesari sıçsaydın bide ağzıma, seni övmüyorum lan eziksin kızım sen bu yazı sana değil diye 50 kere yazacağına ahhaa :pPP
valla abi sinir oluyorum, hayır başta demeseler anlarım. Ama hepsi kurbaaan olurum senin o haline dilooo dilooo diye gelip.. Sen daha çocuksun kızım diye gidiyorlar.
Yaa sadece hareket değil, bir tanesi vardı. Çıkmadan önce burnun çok güzel, burnun harika, burnun da burnun diyip duruyordu. sonra burnunda kemik mi var senin oldu, sonra delikleri küçük mü ne oldu (neyi sokmayı planladıysa hayvan) sonra ya burnun yüzüne göre çok küçük ablak gibi duruyosun dedi..
İlk başta sevilen özellikler hep sonra göze batıyor. Neden yapıyonuz abi bunu ille topunuzu yakıp lezbiyen mi olayım bunu mu istiyonuz haa, gidip bigcityproblem.blogspot.com daki kıza mı yavşayayım.
Valla sonunda bunu yapacam, yolunu yapıyorum şimdiden..
sizde azmayın lan, bahar gelinc pırpır oluyonuz anlıyorum da, hepinizle tanışıp fingirdeşirsem adım çıkar oğlum.. dağılın başka blogculara yazılın big citye bakın alın onla takılın.

siminya dedi ki...

acaba diyorum bu kasıntı heriflere yeterince açık olmuyor musun? işte şu kafandan geçenleri çat çat söyle "diyecektim demedim" deme. söyleyincede tavır yapıyorlar dersen, böyle abi beğeniyorsan buyum beğenmiyorsan naş.. sen tanıdığım kadarıyla bunu diyebiecek biriyken, ne oluyorsa sevdiğin kişilere karşı çekingen davranıyorsun.
msn den link yolladığında ilgilenmiyorum yollama de falan filan yani ben sana akıl verecek kadar ilişkilerden anlamam ama gördüğüm şey, üzerlerine titrediğin ve sonucunda üzülenin sen olduğu

merlin dedi ki...

ne oldu simdi ayrildiniz mi siz. anlamadim valla.

link supermis altima sictim gulmekten :)

PuCCa dedi ki...

yok simi, ben ilişkiye başlayınca türk anası kaçıyo içime. kan kusar kızılcık şerbeti içer. o mutlu olsun diye uğraşır çırpınır didinir.

mistral dedi ki...

ohh ohh çok güzel aynen devam.yazıyı okurken ellerimi ovuşturup, pispis gülmekten kendimi alıkoyamadım valla=)bu sarmadan maxa çubuk olmaz.sen sevgilim yapıcam diye uğraşıyosun pucca.zaten böyle çok ayar olmuşumdur içmeye çıkıp türkiyeyi kurtaran adamlara.arkdaş madem öyle bir niyetin var o gece git kütüphaneye,labarotuvara filan git bokmu arıyosun taksimde=)mesela ben içip içip kusarım sonra yine içemeye devam ederim sonra tekrar kusarım sonra tekrar içerim=)neyse lafın özü bu ilişki yalan olur.bu sarma taşıyamaz seni..

Eğlenilecek Erkek dedi ki...

Bi kadın bize yüz verirse götümüz kalkar. Önceleri ne kadar güzel olduğunu zaman ilerledikçe kusurları olduğunu düşünürüz. ilerleyen zamanlarda eski sevgilimizle, oudipus evresini atlatamadıysak annemizle karşılaştırıp yargılarız. Aslında aşık olduğumuz kadın kafamızdadır eğer kafamızdakine uymayan yanlarınız varsa eleştirir,yargılar,cezalandırırız. Küsmek kadınlardan öğrendiğimiz bi davranıştır. Kendimizi ifade etmek için, ilgi göstermeniz için küseriz. Tek eşli değiliz o değerli tohumlarımızı dünyaya yaymak için bize ilgi gösteren kadınlara ilgi gösterir, aşıkmış gibi yapar, seviştimiz kadınların çetelesini tutar, egomuzu şişirir, sonrada tanımamazlıktan geliriz. Yanımızdaki kadının güzelliği toplum içinde gururlanmamıza, eğer bizden zeki ise çatışmamıza neden olur. Hep sevgi-bilge ikilemi yaşayıp ölürüz.

mistral dedi ki...

ya olm demagoji yapmayın şurda.zaten nerden türediniz mantar gibi.eskiden ne güzeldi buralar.hiç bir şeyin eski tadi kalmadı dimi pucca=)

Adsız dedi ki...

off sallaaa... bu ne cidden??? en nefret ettiğim adam tipi. seni cezalandırıp bişiler öğretmeye mi çalışıcak bu şimdi. ömür geçmez ben söylüyüm sana. ayrıca o kadar kişiliği oturmuş birisin ki ne kadar adamlara cici kız modunda numara yaparsan yap bi yerde kesin kendini ele veriyosun. SEN'i isteyen biri karşına çıkmazsa da bazen yalnız olmak bu mallara katlanmaktan çok daha keyifli. maksat sevişmekse, sana yük olmayacak onlarca adam var sokaklarda...

Pucca Sapığı dedi ki...

Sarmaya koyim sana bişi olmasın puccam, biciriklerini yerim senin :)

victoria dedi ki...

sarmaya uyuz oldum (tam da sarma yerken) tıssss :D

A.Ş.K dedi ki...

"Bana otistik gibi davranıyor herife bak, al bu muz bunu alman için haketmen lazım falan diyecek sandım telefonda."

o kadar kötü bir günümdeydimki bu cümleni okuyunca çok güldüm, sen çok yaşa valla.. aynen yazdıklarına katılıyorum.. umarım herşey istediğin gibi gelişir bundan sonra..

sarma ya da akıl fikir diliyorum işin zor...

cem dedi ki...

bu sarma aynı benim yakın zamanda yaptıgım bi salaklıgı yapıyo. bende cok sevdigim icin bazı seyleri sorun edip küsmüstüm ne oldu sonra bos bos kavgalar ve ayrılık. bence bitirebilecegini hissettirirsen yapmamaya calısacaktır. konusmadan hiçbişey halledilmiyor.

babegazelle dedi ki...

yani o isyanına katılıorum be pucca dereyi geçene kadar bayılıyorum neşene çocuksu yönüne sonra da az dur cıvıma ya bırak hepsi böle bunların ama haklısın kolayla da bulunmuyo he he de geç bence o kendini tatmin etsin öle eğitiorum ne güzel die

Öykücü dedi ki...

Daha cicim aylarında bile böyle kavga çıkarıyorsa uf yani.Gerçi olayları sadece senin anlattığın kadarıyla biliyoruz ama bu anlattıklarında kızacak bir şey görmedim.

Ciddi konuları geyiğe saran insanlara bayılırım ben.Her gün her gün ülke ekonomisi nasıl kurtulur da konuşulmaz ki.Üstelik arkadaşları da sana katılmış.Ortamda tek başına saçmalayan bir tip gibi kalmamışsın.

Hem senin şu diğer blogunu okudum sen öyle boş,aptal bir kız da değilsin.

Bence açıkça konuş.Neredeyse bloga yazdığın açıklıkta 'neye sinir oluyorsan onu söyle saçma sapan şeylere sinirlenip,biriktirip patlama' de.Seni saçma sapan cezalandırıp,eğiteceğine(!) iletişim kurmayı denesin.

Umarım her şey güzel olur.

selinsecen.com dedi ki...

İletişim diye buna denmiyordu sanırım. Hissettiklerini anlatmak iyi bir şey Pucca. Hissettiklerin şişip şişip içinde patlayacak bu gidişle. Adamın neyinden hoşlanmıyorsan, karşına oturtup sanki o bir gerizekalıymış gibi kelime kelime anlatacaksın. Bir de ardına ekleyeceksin, "sen bunlarla mutlu olabilirsin ama ben değilim, tercih yapma sırası sende."
Seni değil de yaptığı gudiklikleri tercih ediyorsa siktir et gitsin.

Mikim ne Allah aşkına! Ne sikime yetişkin bir erkek, yetişkin bir kadına Mikim der ki?! Bunun türlü türlü versiyonlarına da (misal: aşkım, bebeğim, bokum, püsürüm) uyuzum ben zaten ama Mikim kadar rezilini de çok az duydum vallahi.

Bir de etrafında kimin yanında ne konuşacağına karar vereceği bir kadın istiyorsa, 3 yaşında bir kız çocuğu evlatlık edinsin! Arkadaşlarının yanında ne diyeceğine burnunu sokan böyle bir dallamayı sadece zor sevgili bulduğun için siktir etmiyorsan bi şey demiyorum sana.

Bu yazıda Sarma nezdinde bir grup erkeğe kin kusma fırsatını bana verdiğin için ilk gördüğümde öpücem seni.

Missipipi dedi ki...

ayy bunu zor buldun zaten şimdi siktiretsen olmicak açıkta kalma durumu var
sen yenisini garantiliyene kdr elde tut anacım
he bide mikim ne yaaa mikimle güldüm valla zuhahah

Adsız dedi ki...

gerizekalıya bak be!cezalandırıyomuşmuş hadi ordan.çok akıllı zannediyo herhalde kendini

Adsız dedi ki...

Bu kendince cezalandirma olayini gelecekte ne kadar ileriye götürür acaba? Sonra tehlikeli olmasin?
Böylelerini ayni sekilde, dinsizin hakkindan imansiz misali cezalandirmak lazim ki anlasinlar ne sagliksiz bir davranis bicimi oldugunu.

Umarim sonu iyi olur..

Bettina

Yesari dedi ki...

yaa ben bir yazı yazmıştım hoposapiyensimi istiyorum diye..
yahuu alınmaz erkek dediğin, küsmez, kız kısmı azcık naz yapar öle salınır, küser, erkek dediğin onun gönlünü alır...hep hep hep değil elbetee ama erkeğin küsen versiyonlarıınınnn son kullanma tarihi geçsiin ve bir daha üretilmesin...küsmeyen erkek istiyoruuuzzz...sorunlarını dan dan dan diye konuşan ,açık, tartışmaktan kaçmayan,hatta tartışmayı bizim kadar seven...ne bu yaa mıy mıy mıy küsüp bi köşeye çekilmek...bizden öğrenmeyim hiçbirşeyi...bi gidin yaaa...

ZIBBIDI dedi ki...

Son cümleye iğrenç bi şekilde güldüm yaa.:D

Eğlenilecek Erkek dedi ki...

@yesari bizde çat çat ne istediğini bilen ve söyleyen, pıt pıt konuşup kafa ütülemeyenn, öyle her boka küsmeyen, söylediklerimizden söylemediğimiz anlamlar çıkartmayan, bizimle hep şimdiyi yaşamak isteyen kadınlar istiyoruz ama yok.

@Pucca ukalalık ederek, size bir doz Eternal Sunshine Of The Spotless Mind
önersem :)

Brajeshwari dedi ki...

Ben herkesin tersine şunu demek isterim.

İkinizde çok aşıksınız..Bunlar güzel gel-gitler..Her ilişkide olur. Yarin yeni yazında, gönlünü almış olarak yazacaksin görürsün..Yazilarinda okudugum cogu şeye göre, Sarma'nın yaşattığı çok doğal ve naif geliyor bana...Güzel olacak..Sandığımız gibi kötü biri değil..Eğer sana surat asıyorsa,değer veriyordur.. Eğer çirkinleşiyorsa, o zaman düşünürüz kötülemeyi...

İzlemedeyim.:)
Sevgiler...

PuCCa dedi ki...

Eğlenilecek erkek kuzum o filmi izlemeyeni dövüyorlar bilmiyor musun. Şu yaşa gelmiş, başından ağır aşk geçmiş her genç kız gibi o filmi izleyip, ahh ulan çektim... Saçlarımı turuncu yapıp bana mandalinam diyecek bir erkeği bekledim. Oysa topalakta bişeydim mandalina olabilirdim. Ama gerçek hayat filmlerdeki gibi olmuyormuş, bana "mikim" diyen bir sevgiliye eyvallah diyormuşuz hıck :'(

Eğlenilecek Erkek dedi ki...

ben birlikte izleyin demek istemiştim. Hem izlemiş olsada belki kafasında bişeyler canlanır sarmanın ne dersin.

Adsız dedi ki...

Nasıl başlarsa ilişki, öyle devam eder. İzin verme küsmesine. Küsemesin. Mikim ne yaaa!! :))

PuCCa dedi ki...

Sanmıyorum canlanacağını, onlar öyle lise son üniversite başlarında oluyo bence. Sonra size direkmen yüklenen hedef minco olduu için, böyle şeyler sadece sanırım ayıya dayı denilen yol ve kadın dergilerinde yazanlarla kalıyor. Gerçek hayatta ki aşklar benim kafamda olanla ilgisi olmadığını çok zaman önce öğrendim. Öğrendiğimden beri duygusallık adına ne varsa bende herşey hayvansallığa dönüştü..
Erkek mantığıyla düşünebildiğimden beri, öpüşürken kulağımda çalan julia dreams şarkısının yerini, "gömleğini çok sevdim çıkar onu bebeğim hadi gel bize gidelim" ezgisi aldı..
O yüzden ona o filmi seyrettiğimde benle ilgili hiçbirşeyi düşüneceğine inanmam. Daha 1 ay olmuş bizimki, adamımda benim de o filmi izleyip gideceğimiz yer eski sevgililerimiz olacaktır. Doğrusu da bu. Bir filmle hayatımızı değişeceğine inanacak kadar da saftirik ve toy değilim maalesef :)

Yesari dedi ki...

@e.e; keşke bu söylediklerinin isteyen erkekler söylediklerinin arkasında durabilse diyorum sadece...gerçekten "o" nunla karşılaştıklarında da tırsıp sinmeseler...yutamayacakları lokmaları ağızlarına almasalar...sonra "tükürr tükürr" durumuna düşüyorlar...istemek kolay...elde ettiğinde başedebilmek mesele...insan ne istediğine dikkat edecekk...

Eğlenilecek Erkek dedi ki...

@yesari
ne söylesem boş. Benim iştediğim bu diyebilirm sadece, başkaları ne ister ne yapar bilemem.

rahat yazar dedi ki...

"mikim" lafına ben de koptum okurken:))) PuCCa bu ara biraz ciddi ol bakalım n'olacak , cıvıtılacak olaylar da bile tepkisiz kal :)
not: sedayı twitter'da paylaşmıştın hatırlıyorum. İlkyardım tam komedi:)) ilkyardım da denilemez :))

rahat yazar dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

puccacık ben seni tesadüfî bi şekilde gördüm.video diyelim sen misin emin değilim ama görür görmez acaba pucca mı demiştim:)anam eğer o sensen çabuk söle seda sayan senin ablan mı?
ha bu arada kızma diye yalakalık:
seksi pucca seksi pucca seksi pucca:)

Adsız dedi ki...

aaa salak ayol bu herif.
bırak anam bırak sen bunu. bebeleriniz de gerzek olur bak benden demesi

NN dedi ki...

valla bu tip erkekler için söylenecek cümle " koy götüne gitsindir"

ne bu be, ben okurken uyuzlandım. sana adam mı yok.

anamur'a kadar yolu var. bulmuş da buluyor öküz.

not: sarmacağzına öküz dedim emme, onu da sen kamuya mal ettin sevgili PuCCa.

Adsız dedi ki...

Pucca bu adamdam sevgili de olur, koca da... Canım biraz suyuna git, tam güvenilecek erkek. Seninle haha hihi gün geçirip başkalarıyla fingirdeşse daha mı iyi. Biraz başbaşa zaman geçirin.

Adsız dedi ki...

Pucca, kaç şekerim kaç. ''Türk gazetecisi Kemal'' tipi çok dikkat edilmesi gereken bir karakterdir. Bunların hepsi kendini çok entellektüel zanneder. Kıçı kırık iki arkadaşıyla yaptığı boktan muhabbetinde sen onun istediği gibi davranmadın diye hava atmaya hiç hakkı yok. Üstelik, sen ''noluya ya'' der demez hedef saptırıyor. Çünkü yaptığı hiçbir şeye sığmaz hayvanın. Bu herif belki düzgün görünüyor dışardan ama olgunlaşmamış. Bi de hakkaten, ''miki'' ne lan? O yazdıklarına çok güldüm. Gasteciden koca olmaz, benden söylemesi. Hem bi de, sen gidip poğaça getiriyorsun, sana davranışı da köt gibi. Çok ayıp etmiş bu herif sana. Üstelik hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor. Bu kadar kapris kadı kızında olmaz lan. Kız karakteri var bu sarmada.
denizben

aamet dedi ki...

Kompleksli bu çocuk. Olmaz bundan. Fikirlerinin mutlak doğru olmadığını anlaması için azıcık törpülenmesi lazım. Ablasının o durumuna dünya yıkılmışçasına yas tutan bir erkekten ne beklersin ki zaten. Olgunlaşmamış kavun gibi eleman. Kelek.

victoria dedi ki...

mikimle ilgili bi fıkra o zaman... yalnız çok kötüü mikim kelimesi hakkında bütün hislerinizi yerle bir decek türden :s baştan uyarayım da...
bi adam çok toy bi kızla evlenmiş kız da hiç bi şey bilmiyomuş. bunlar ilişkiye girecekler emme kız bilmiyo tabi adam da diyo ki "bak aysel bu miki tamam mı? şimdi bunla bir oyun oynayacağız." kız da "tamam gocacım" diyerekten oyunu oynuyolar. kız o cisimceğizi hem miki olarak algılıyo böyleliklen. bi gün bu aysel camdan bakarken duvar kenarında işeyen bi adam görüyo xD "aa mikim mikimmm" diyo asdsad adam da "hadi len o benim sikim" diyo sasasdasd iğrenç evet şimdi bu mikiye karşı daha bi uyuz oldum bana mikim ferlan deseler vallaha şamarı indiririm :s

joy dedi ki...

burdan kendisine byeee demek istiyorum.
kahvaltı yaptım dediği an benim için bitmiştir çok pardon ama.
aa bi de küsünce.
erkeklerin yapmaması gereken 10 şey listemin bir numerosu diorum.

Noni dedi ki...

Sana mikim diye hitap edip senden olgunluk mu bekliyor? Ay ben de mıçımla gülerim buna :) Bence de bu herif kesin kompleksli hatta mıncırığının bamya kadar olduğundan şüpheleniyorum :P

PuCCa dedi ki...

Ben bunla çıkmaya başlamadan önce bülüşüyle ilgili yapılan bir kaç dedikoduya denk gelmiştim. Traktör egzosu kadar demişlerdi.. Birde yüzmeye gidiyor bu, ödülleri falan bile var. Bir tane fotoğrafı vardı slip giymiş. Ama bülüşü o slipten çıkıp gözüme girecek gibi duruyordu. Resimde ne ödüle baktım, ne başka birşeye "ohaaa bunla nasıl yaşar insan" demiştim..

Adsız dedi ki...

1. sana fare demis bi kere. salak.
2. sana miki fare diyen adam ayni zamanda cocuksun diye kiziyor mu? suzme salak.
3. miki diil o mini. cahil salak.
4. mikim'i kim duysa s... gelir aklina. bu herif kaaveye maca falan da mi gitmiyor? ot.

Adsız dedi ki...

yazmışsın ortalık yere traktör egzosu gibi diye, olan var olmayan var alla alla. Hiç düşünmedin mi canı isteyen olur die...

mad. dedi ki...

. bu erkekler hiç bir zaman doğrıu davranışı sergileyemiyor kadınlara karşı, ama seviyor seni yahu.. gerci seni severken neler kaçırıyor bilmiyorum ama abimiz ciddi düşünüyormuş seninle...
bana düşmez ama düşersede bence öyle hemen kestirip atma çünkü yine ilk dönene o olucak sana.

Adsız dedi ki...

Ya Pucca bir de -de'lari -da'lari ayrı yazmaya dikkat etsen tam süper olacak var ya.

opın aydi dedi ki...

lan sanki hiç kimsenin kaprisini çekmiyonuzmuşçasına, ay sen bunu bırak, vay sen bunu sepetle tripleri... erkekler alayınızı ayak altına paspas yapmıomuş gibi kuul tavırlar takınmıyonuz mu bi de ahuahua. hasta mısınız abi siz, koca kadına akıl kaktırıyonuz.

devam pucca devam :)))))))

o kadar sevimlisiniz ki, midemi kaldırıyorsunuz.

Adsız dedi ki...

Traktör egzozuna: Hadi ya? Sahi mi? Ne diye komplekse sokuyorsun ki adamı? :(

Sarma'ya: Olum sen manyak mısın? "Mikim" ne ya?

PuCCa'ya: Ne kadar iyi birisi bilmiyorum ama bence olmaz gibi duruyor bu iş. Yine de senin bileceğin iş. Ama biraz uslanman lazım, şımarıklığı kaldırabilecek erkek pek de fazla yoktur. Huyuna suyuna gitme sakın, kusurlarına daha fazla saldırır. Anlat içindekileri geri çekil az.

Sana anlattığı şeylerle ilgili: İlgilenmediğini mutlaka açıkça söyle, ama sakın dinlememezlik yapma. Çocuğun içinde kalmasın anlatacakları. Konuyla ilgili bir-iki kelime söyle, tatmin et. İlgilenmediğin şeylerle canını sıkmaya hakkı yok, senin de onun paylaşmak istediklerini dinlememek gibi...

Tart ölç onu, taşıyabileceği bir kız ol. Ama bir tarafını kaldırma, kalkarsa bir tutam trip atarsın. Afiyet olsun.

Yorumcularla ilgili yazından dolayı galiba herkes tırsıyor. Farklı bir bakış açısı olsun diye söyledim bunları ben. Haddimi aştım belki, suçluyum, kabul ediyorum, cezam neyse çekmeye hazırım.

the fool dedi ki...

adam sana '' çok beyazsın pucca, çamur bulaşmasın höhöyt '' şekli şeyler dedikten sonra mikimden sikime gitmeni hoş karşılaması uygun olmazdı sanki be. o sanki senin çocuksu hallerini beğeniyor ama uslu çocuk olduğun takdirde. yani büyüklerin konuşurken susacaksın, küfürlü konuşmayacaksın, anlamadığın işlere burnunu sokmayacaksın vesaire. sen onu babana benzetmişsin, o da bir anlamda babalık yapmak istiyor sanki sana, yuvarlanıp gidersiniz işte ne var:)

bi dost dedi ki...

ilk zamanlar bi tavrından etkilenmiştin sarmanın, hatta korkmuştun. herkes sana "dünya sana güzel be pucca, gamsızsın" bilmemne derken, o içinde bi hüzün olduğunu anlamıştı, öyle yazmıştın hatırlıyorum. ama şimdi o da aynı lafı söyledi sana. dalgacı..

bana da çok söylüyolar. dediğin gibi, ilk başta bu sebepten hoşlanıyolar, "ayy delisin sen, aman ne tatlısın, ah çok komiksin zeki şey seni" falan diyolar, sonra dalgacı..

gerizekalı herifler.

Hesionka dedi ki...

Hem en sevdiği poğaçalardan almışsın ve bütün şirinliğinle arayı düzeltmek için yanına gitmişsin. (suçun Sarma'da olmasın rağmen) "Ben kahvaltı ettim sen yersin onları" gibi ters bir cevap vermemesi lazımdı...

Bir süre çek kendini bakalım ne yapacak? Tabi fazla gururluysa (-ki "Miki" demesi ile dalga geçilince verdiği tepkiden fazla gururlu olduğu ortada) o zaman o da inada bindirir.

Eh bu gibi durumlar da karşındakini daha iyi tanımak için fırsat işte :/

Belki de gerçekten kötü bir zamanda geçiriyor olabilir ama "Miki" de olmamış yahu, bari anlayıp kendi ile dalga geçseydi hiç olmazsa "Ehi evet saçma oldu Miki ne ya" falan diye...

diclece hayata bakış dedi ki...

pucca pucca! boynuna sarılıp ağlayasım geldi yemin ederim. beni terkettiren sevgilim olacak sırık da böyle demişti bana daha 2 gün önce yaaa. ben içim kopa kopa ağlarken gururmu kırdın seviyorum ama sana yapışmam derken."senden soğudum benim yanımda çocuk gibisin çok mutlusun ama seni ortama sokmaya utanıyorum dedi tüm arkadaşları ve ailesi beni çok severken. çok canım yandı pucca:( hala canım yanıyo:( içimdeki çocuğa çokomel alacağına senden sıkıldım utanıyorum demek çok koydu bana da. başlarda yemin ederim aynı dediğin gibi prensessin. sen değişme yine aynı ol sadece mutlu ol sonra desin ki sıkıldım ben:( napıcam ben pucca?