19.04.2009

Sinirliyim valla bak! (çok küfür var uyarmadı deme)


Şimdi aslında başka birşey yazmıştım ama sildim, dedim bekle daha zamanı var PuCCa.. Bende onla alakalı birşeye dem vurayım dedim.. şu hatun tee ne zaman sormuştu bana, bloglarda görmek istemediklerin diye.. sinirimle alakası olsun onu yazayım bari. Birinci olarak blog olayında sevmediğim şey, hayat standardını tavan gösteren tipler. Genelde erkek oluyor bunlar.. "yurt dışı gezilerimden birinde aldığım, fransız adamların taşaklarıyla ezdiği üzümlerden yapılan, kırmızı şarabımı yudumlayarak bu yazıyı yazıyorum. Yanında ise hellim peynirimle, mozart eşliğinde diyardan diyara sürükleniyorum" Yani bu olayın özü, şuanda cola içiyorum, oda kapağından beleş çıktı diye... Kanal D açık tvde, Akşam yemek yiyemedim peynir ekmekle karnımı doyuruyorum.. Sürekli böyle bir kendini yükseklerde gösterme sevdası var bunlarda. Kaliteli müzik dinlerler, kaliteli mekanlara giderler, migrosun en kazık mallarını dolaplarına dizerler.. İki tanede nazımdan kazımdan şiir döşede mi oraya, off anam off.. Bu yazdıklarıyla karı kız tavlamaya çalışırlar.. yorumlarına bakın bu tiplerin, aklı 5 karış havada karılar.. Kurlaşma içerisindeler yorumlarda. "haniii o şarabı beraber içcektik ooo" "bi dahaki gezinde bana hediyee getir yaa" "ayy canım çekti yaa" Bu salakları zaten git yap yani, hakediyolar orası başka mevzu.. Babam bile yapsın onları, ona da dicem aç blog uğraşma, bloglar "kaliteli erkek adı altında gezen kekomançilere aç salak karılarla dolu!" Birde bunlar net abazanlarından şikayet ederler, oysa asıl kendileridir. Kanmayın abi şunlara, ömrü hayatında karı kız görmemiş heriflere şirketi laptop verince metropol insanı oluyor. 4 arkadaş toplandığında, bu herife kral çapkın ünvanı veriyorlar. "Bu varyaa bu, blog yazıyorum ayağına götürmediği karı kalmamış ders almak lazım bu piçten" diyerek hava üstüne hava basıyor. Bizde "aahh aman allam, hellim peyniri yiyen erkek" diye atlıyoruz herife. Ve en ilginci bu atlayan karıların çoğu gelip burda bana "ahlak dersi" veren tipler olması. cık cık cık. Biraz daha sinirlenip herşeyi açıklamayı düşünüyorum ama daha zamanı var durr bakalım... hepinizin ağzına sıçacam, herşeyden uzak gibi görünsem de.. Kim kimle, nerde napıyor, kim yiyişmiş, kim kullanmış, kim ne demiş, kim kimin nesiymiş, kim evliymiş, kim ne kadar maaş alıyormuş.. Hepsini tek tek yazarım buraya. Boşuna mı medya mensubu olduk aaa..
Şey kızlarına da uyuzum. "dünya başıma yıkılıyor, herkes arkamdan konuşuyor, bu insanların nesi var böyle, herkes kötü, çok zor yaşamak ben çok safım" Bunların böyle ağızlarının ortasına iki tane çakasım var.. Bi kendine gel, hiçkimse iyi insan değildir.. bu tiplerin böyle kendilerini acındırmasına deli oluyorum.. Kimbilir ne bok yapmıştır da, insanlar bunun arkasından iş çevirmiştir. Aseksüel olduğunu iddia edip 4 kez kürtaj masasına yatanlara da, sinir olduğumu bi daha bi daha yazmama gerek yok sanırım. Bunlar beni deli ediyor, sevişmez, öpüşmez, erkek nedir bilmez, biri öpüştüğünü yazsın kıyameti koparır.. lan öpüştük yazılmış sanki aldı benim derimi söküp duvara astı gibi davranırlar. Ama normalde de gör bak o tipleri, benden çok sevgilileri olmuştur. Karı bir hafta aşk acısından geberir. İkinci hafta hop başkasını bulur. Sonra gelir buraya "ıyyy herşey nasıl pislikleşmiş" ayağı çeker. Lan sendeki sevgili sayısı, Hakkarideki askerlerden daha fazla. Daha kime namusunun tescilini vermelerini bekliyorsun.
Şeyleri hiç sevmiyorum, ben çok güzelim, taş gibiyim, bendeki fizik ooff off, kitap gibi karıyım aç aç oku beni, tiplerini. Çünkü bunlar çok çirkin oluyor. Bide pazarlıyormuş gibi kendini geliyor bana. Bi fiyatını yazmamış, onuda anlaşacaklardır heralde diyorum.. Bide burası için "ayy abazan şeyi orası" diyolar ya, ulan semra özala benziyorum, hala beni becermek isteyen herif varolabilir mi? kendimi övdüğüm kaç satır var şurda. Burda abazanlar dolanıyorsa, o kızların bloglarını parçalamaları lazım adamların. Aynı anda online sayısı 500 ü bulması gerek.
...
Yorumculara gelirsek.. Sokakta gördüğünde yanıma yaklaşamayacak tiplerin burda paso organını öne atması beni deli ediyor. Bi gün dicem valla, "ver adresini puşt, 3 cmlik nohutunla erkekliğini blogdan göstermek marifet. Ver o adresi geliyorum, onu kesip ağzına tıktıktan sonra resmini yayınlarım. Sende kurtulursun, bende" Şuraya yazsam, babamı kestim bavula koydum. Adamın bana yazacağı yorum, "seni öyle bir sikerim ki" Hayır yani, bende edep denen olayın sınırı yoktur. Bana bir laf söylüyorsan, itin götüne sokup sokup çıkartırım. Ağlatana kadar susmam. Hala neyin teranesini yapıyorsun. Sikebilecek misin beni? var mı o göt sende? yook dimi. O zaman bas git anana bacına sulan.. onları dikizleyip mastırını çek. Sen sana yakışanı yap yani.. Haa bide şeyler var.. 2 kişiyi yakaladım öyle, bekliyorum olayı nereye vardıracaklar diye. Şimdi blog adresinden önce bir yorum atıyor, "ayy canım ne güzel yazmışsın" tarzı bişey. Ardından adsızla bir yorum atıyor. "Ne kadar salaksın biliyor musun. burayı okuyanlarda senin kadar salak" Bacım az önce deli dümbül yalakalık yapmıştın ya, dicem ama bekliyorum sonucu nereye vardıracaklarını.
Şeylere de uyuzum böbüşümlere.. "off çok pis osurdum" yazılsa, bunlardan gelecek olan yorum "ayy mis gibi koktu, vallaa kokusu buraya geldi tatlım" "böbüşüm canını sıkma sen mikmik cikcik" karı yazmış bir metin, tek gecelik ilişkimi bugün barın birinde gördüm diye.. yazılan yorum aynen şöyle "böbeğimm, ya sen nasıl bahtsızsın. canım ya üzülme taam mı, ben seni çok seviyorum. Sakın ama sakın o canını sıkma prensesim"
ben buraya yazmışım, çocukla öpüşemedik diye.. aynı kişinin bana yazdığı yorum "bu nasıl kadınlık. Utanmıyor musun, bazı şeyler özel olmalı, senin gibiler yüzünden hepimizin adı çıktı"
Aynı kişi bunları yazan. Diğerinin one night standına kurban olan karı, benim öpüşmeme karşı..
Cıvık cıvık bir sevgi akmasına deliyim bu tiplerden. Hayır yani cevapta veremiyorsun bunlara. "seni çok seviyorum böbeğim nolur nolur üzülmeee" diyen kişiye, "bende seni" desem.. Yalanın allahı olacak. Yani neden seveyim ki zaten. Onunkide yalan. Bir yalan üzerine kurmayalım diye ilişkimizi hiç yazmıyorum bişey. Ama ben normalde de bu tipleri çekemem.. Sarmaş dolaş cıvık cıvık, hep böyle şekerli bir sıfatla tanımlama karşıdakini, midem kalkıyor yaa. İnandırıcı değil, sürekli tükürüklü tükürüklü öpüyorlar, terli terli sarılıyorlar öörrrkk..
Yorum yazanların, blogu sahiplenmeye çalışmasına da uyuzum. kendilerini arkadaşım dostum falan gibi görüp böyle baskın şeyler yazıyorlar ya. "Hacı kendine gel, tanımıyorum seni. Tanımak gibi bir gayretim de yok." Geçen biri yazmış işte, "artık blogunu kapat çok uzadı sıktın" ee gelip okuma manyak. ben bile yazdığımı okumuyorum yani. Bunları başka bloglarda da görüyorum. 5 yorum sonra bunlar sahipleniyor blogu. Kendilerine uygun yazı yazılmayınca sinirleniyorlar. daha çok vardı ama neyse yoruldum..

109 yorum:

Erymnys dedi ki...

yürü be pucca, kim tutar seni!

keyfim yerine geldi anasını satim :)

ESTHER dedi ki...

aseksüel olduğunu iddia edenlerden biri de benim. bildiğin gibi şeyim örümcek ağı bağladı. ama "vaaaay ne demek öpüşmek seni orospu" demiyorum millete... işte sözde değil özde aseksüellik budur... ben takdir ediyorum öpüşeni yiyişeni :) kıskançlığa lüzum yok, siz yapamıyosunuz die başkaları da mı yapmasın.. işte böyle yorumcuları kovalamak lazım...

böbüşümcüler çok felaket.. resmen başa bela oluyorlar... dediğin gibi hatun "tek geceliğimi gördüm barda yattık uluorta çok moralim bozuk" diyo böbüşümcü çıkıp onu alkışlıyo, teselli ediyo, ondan sonra sana gelip ahlak dersi veriyo.. bi siktir git çay demle bergamtlu olsun... bana da geldi öyle bi iki böbüşümcü... yani bunları terslesen kabahat iyi davransan kene gibi yapışacaklar... nasıl kurtuluruz bilmiyorum... ama hakkaten birilerinin bunları tokatlaması gerekiyor

herkese aynı hediyeyi getiren abaza tayfası ne kadar iğrenç, ne kdr çirkin, sevimsiz, ucube, bok olursa olsun bu böbüşümcülerden iyidir...ayh yok yok al birini vur ötekine.. o abazalardan midem bulanıyor... kıyaslama yapamicam

girişi ayrı güzel bitişi ayrı güzel olmuş pucca.... kastettiğin herkesi tek tek biliyorum... hepsini temizleyeceğimize inanıyorum... ipleriniz çekilecekkkk özellikle böbüşümcüler ve herkese aynı hediyeyi getiren abaza tayfası :DDD ondan sonra at koştururuz blogosferde pucca'cım...

rahat yazar dedi ki...

PuCCa ben de sinirleniyorum. Belli tipler var senin yorum köşeni resmen chat odasına çeviriyorlar. Sen de iyisin yayınlıyorsun genelde. Yazındaki konunun fazlasıyla dışına çıkan ve seni sinir eden tiplerin yazdıklarını yayınlamayabilirsin.

birkimse dedi ki...

türlü yorumlarım vardı ama maadem sinirleniliyor, bir iki tanesini yazayım.

1.ah kızma böbüşüm yirim yirim, kıyamam. bunlar hep böyle takma kafana.

2.aslında bu tarz sorunlar yaşarken parizyen şarabı içmek sinirleri rahatlatıyor pucca hanım. size de tavsiye ederim.

3.öpüşmek möpüşmek ne demek pucca!! mahallenin namısı var puccaa!!11

4.resimi beğenmedim, götüme benzemiş. bence sen öl.

5.lan pucca ben senin bla bla bla blö blö blö...

not: kimseler yorulmasın diye kastım. adeta ondan..

pudra dedi ki...

ya bu hellim peyniri ünlü oldu şu aralar nereye baksam herkes hellimden bahsediyor.var bir olayı elbet
kaldırım taşı gibi döşemişsin.iyi olmuş.
iyi olmuş yazdım ya ürktüm şimdi.

PuCCa dedi ki...

rahat yazar sende sanki çok ciddi mevzulardan bahsediyomuşum gibi.. konunun dışına çıkanları yayınlama falan.

Toph dedi ki...

bu blog dünyasında bilmediğimiz neler dönüo pucca valla korkulur senden sinirlendirmemek lazım seni =)) zamanı gelince açıklayacağın şeylerin ucu kime dokunacaksa şimdiden acıdım onlara şu yazdıklarınla bile itin götüne soktun ztn sanırsam.

Yesari dedi ki...

ohh...nalına da vur mıhına da...

Mata Hari dedi ki...

ben bu yazıdaki tarz insanların psikolojik sorunları olduğuna inanmak istiyorum. Lütfen öyle olsun *-*

Benim Hayatim dedi ki...

blog yazan herkes biliyor bunları
iyi de cumartesi ne oldu sen ondan haber ver :)

Adsız dedi ki...

"fransız adamların taşaklarıyla ezdiği üzümlerden yapılan"
asdfghjklş :D:D
harikasın sen. o dediğin yorumculardan olmak istemiyorum ama cuk oturtmuşsun :D

gwen dedi ki...

"üzülmeeeğ böbüşüm. herkesin başından geçiştir one-night stand. kısmetse 2 gece üst üste sikişeceğin birini bulursun. mıc mıc" kızları delirtiyor beni. bu böbüşümcü kızlar, kızların osuran ve geğiren yaratıklar olmadığını savunan narin yaratıklar olduklarından ve benim bu konuda onlara göre ultra-brütal bir soundum olduğundan şükürler olsun ki benim bloguma uğramıyor.
"öldüm bittim. saçım da gözümün önüne düşmüş bu yüzden gözyaşlarım görünmüyor ve hiç biriniz bunun için beni anlamıyorsunuz" kızları da beni deli ediyor.
bir de "bugün hava çok güzeldi; gneşliydi" yazdıktan sonra
"güneş güneş sen ne güzelsin,
bu neşeli günde bana giren yarrak sana da girsin."
gibi acaip şiirleri ortaya karışık sunan bloggerlar da çıldırtıyor.
ayrıca "ehinin ehi hi. bakın nasıl popüler bi kişiliğim. çok da espiriliyim. msnde bi sürü arkdaşım var. işte logları" bloggerlardan da tiksiniyorum...

birkimse dedi ki...

''güneş güneş sen ne güzelsin,
bu neşeli günde bana giren yarrak sana da girsin."

puaaaaahahha..... son nokta budur :))

rahat yazar dedi ki...

PuCCa ben seni ciddiye alıyorum o yüzden öyle dedim :)) Bu arada ben de bloguma her gittiğim yeri yazamıyor, resimlerimi koyamıyorum. ( Gösteriş yapıyorum, kendimi sergilemek istiyorum sanmasınlar diye.)

Sycorox dedi ki...

ya hakkat önce sana kendi profilinden yılışıp sonra adsızdan laf düzenlerin mantığıda garip:)

Adsız dedi ki...

şu blogcu erkeklere hayran olup veren kızları ne zaman teşhir edeceksin peki. hellim ve şarap stokumuzu ona göre yapalım

Salih ve Hande dedi ki...

Evet o kadar doğru yazmışsın ki. Çok haklısın bence sinirlenmekle. Bende sevmiyorum onları. Sen hiçbirşeye üzülme cicim. Canını sıkma bunlar için değmez. Öpüyorum seni.

Syhn dedi ki...

anaaam ne sinirlenmişsin... nedenini çok merak ettim ki zmnı gelince anlatcakmışın.
birde şu var - kendime de pay çıkardım:)- bazen öyle şeyler yazıyorsun ben gerçekten ve içten çok üzülüyorum.
ne safım :)))

voodoo girl dedi ki...

gönderdiğim mimi harika yazmışsın böböyüm emeğine yüreğine sağlık

hehehe :))

Adsız dedi ki...

Bi sikimlik blog açtım diye kendini alemin şahı/padişahı ilan eden denyolar var bide. Ulan "sikeyim senide blogunuda it herif" diyeceğim, ama it gider mahkemeye falan verir tırsıyorum demiyorum.

Bu yorumu da yazmayacaktım, yine köşemden sessizce izleyecektim ama dayanamadım. Çünkü bende sinir oluyorum böyle dallamalara. Blog babanın malı olabilir, ama internet babanınızın, validenizin malı değil canlarım benim.

The Mistress of Santa.. dedi ki...

o diil de sen arada haberturk.com'un da yorumlarına baksana.. amerikanın bilmem nere eyaletindeki gözü siyah bantlı J.A.'sına küfrediyo millet "seni küçük orrospu" diyeee ((((:

bi dost dedi ki...

rahat yazar,

kırıldım sana:(

gerard dedi ki...

"Pucca canıım, kızma, ben çok seviyorum seni...:D"

sırf tüy dikmek için böyle demek geldi içimden acaba ne tepki verirsin yüzyüze olsak çok merak ediyorum.

şaka bir yana kim kızdırdı seni bu kadar? sen böyle sinirlenmezdin millete? yani sevgililerine saydığın laflar hariç.

Sinirli Prenses dedi ki...

Ama böbüşüm hani üç günlük başbaşa sarma dolma hani..
Hayal kırıklığı :)
Neyse beklemedeyiz bilgilerinize arz ederiz.
SAYGILARIMLA

Unknown dedi ki...

semra özal la mahkemelik olan kadın diye yakında duyarız seni. yada semra özal ın saçını başını yolduğu kadın diye. belki de burada yazılanları okuyor senin bir açık vermeni bir ismini cismni vermeni bekliyor sonra bi köşede kıstırcak seni :) kadını çirkinkik figürü olarak belirledin :)

Adsız dedi ki...

hiç birimiz masum değiliz az veya çok hepimizin hayatında bişiyler var olmuştur ,oldu .bence bukadar ilgi görmenin sebebi yani bloğunun takip edilmesinin ;hepimizin yaşadığı dile getirmediği bazen kendimizi farklı göstermek adına gizlediği şeyleri rahatlıkla dile getiriyor olman.yani herkes her yazıda kendinden birşeyler buluyor sanırım hayatına dair.o bik bik edenler bile burayı okuyup takip ettiğine göre onlar bile .nerden bu bloğa geldimi bilmiyorum ama ilk okuduğumda anlatılanlar yazılar bana üniversite yıllarımı anımsattı ve okumaya devam ettim.kimi zaman çok güldüm kimi zaman kahroldum yazılanlara ama her şey bir yana kim olduğun yapılan yorumlar sen yazmalısın pucca hatta işi ilerleterek bir kitap bile yazmalısın .hepimiz bu yazılanları okumaktan keyif aldımız için (hatta küfür edenler bile)buradayız,kendimizden bişeyler bulduğumuz için okuyoruz.diğer bloglarınada baktım bloğunun tamamına yakınını okumaya çalıştım yazdıkların gerçekse hayal ürünü değilse yani tüm yaşadıklarına rağmen çok güçlüsün her durumda ayakta kalabilen acıya bağışıklık kazanmış başarılı bir insan olacaksın bence geleceğin parlak işallah.senin içindeki puccayı anlayabildiğimi düşünüyorum tek üzüldüğüm içteki narin kırılgan puccayı korumak için dıştaki puccanın bazen haddinden fazla gaddar olması ha hayatta karşımıza öyle tipler çıkıyorki sonuna kadar yapılanları hakediyorlar o küfürler az bile kalır ama neden onların seviyesine kendini düşürüyosunki insan değer verdiklerini kale alır çokmu değerliler senin içinde de bu tipleri kale alıp sinirleniyosun .ben şuna inanıyorum( yada inanmak istiyorum)benim trafikteki halimi iş arkadaşlarım hatta eşim görse inanamaz ve beni tanıyamazlar .blogdaki pucca da böyle gerçek pucca farklı bence. gerçeği kimseye bu küfürleri bukadar rahat sallayamıyor.daha kibar ,aşırı güzel olmasada güzel ,alımlı hepsinde öte karizmatik .(barlarda kimsenin önüne son model cep telefonları atılmıyor )hepsinden önemlisi çok zeki hemde çok şeytana pabucunu ters giydirir cinsten .KEŞKE DAHA İYİ ELLERDE DAHA GÜZEL BİR ÇOCUKLUĞUN OLSAYDI BENCE DAHA FARKLI YERLERDE OLABİLİRDİN.KADER.AMA YAŞADIĞIN HERŞEYE RAĞMEN DİM DİK AYAKTASIN VE ÇABALIYORSUN BİR İŞİN VAR SENİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM VE TEBRİK EDİYORUM.çünkü mükemmel bir çocukluk bol para ile yaşamış hayatta bir baltaya sap bile olamamış öküz gelmiş ama bir arpa boyu yol almadan öküz gidecek olan okadar çok insan varkı. ister yayınla ister sil sen bilirsin içimden geldi yazdım gecenin bi yarısı (hande)

khaos dedi ki...

Aman ya..
Hiç yorum yapasım yok bu konuya..

:P

Adsız dedi ki...

iyi de sen nesin.. ya da aynaya bakıp demeliyiz ben neyim.. herkes bi kategoriye dahil edilir hele amaç laf sokmaksa bu daha kolay olur.. sende her şeyi herkesi her boku çözmüş aşmış bitirmiş gibi yazıyorsun maşallah.. asıyor kesiyor şeyh uçmaz müritleri uçurur misali gelen alkışlarla yaşıyorsun.. blogger ya da yorumcu ne yazarsak yazalım reel hayat önemli olan. nette bir blogu okuyorsun mübarek öyle yazıyor ki dünyada eşi yok başbakan olsa da hepimizi kurtarsa hatta allah olsa ilişkilerimize bile yön verse.. bende bu üsluba gıcığım. halbuki hepimiz sanal alemde hiç bir bok olmadığımızı fark etsek kral ya da kraliçe gibi değil sıradan vatandaş gibi davransak ne güzel olur. sanal bile olsa şöhret olmak (olduğunu sanmak) ne aldatıcı..

belki de yazdıklarının hepsi uydurma bi insancıksın. belki de öküz sevgilinden en fazla "sus ve yalamaya devam et" seviyesinde cümleler duyuyorsun ama ona kem küm ederken klavye önünde aslan kesiliyorsun. belki de reelde görsek ensene vurup lokmanı alıcaz ama burda ayarmatör seviyesindesin.. belki de reelde biri bi laf atsa cevap bile veremiyor ağlıyor sonra da "verirdim de uzamasın istedim, mazlum rolü daha iyi hem" diye kendini kandırıyor ama burda başkalarını ağlatana kdr bırakmayacağını iddia ediyorsun.. veya reelde de tapılası müthiş insansın.. süpersin.

bunları yazdım ama ben ikinci paragraftakileri düşünmüyorum. saldırı olarak algılamamanı dilerim. böyle düşündüğü halde sıyırmaya çalışan adam rolü yapmıyorum çünkü ne olur en fazla yerim bi sürü laf otururum aşağı.. düşüncem bu değil olsa söylerim. yiyeceğim papara da sanal olacak ne de olsa. hay ak ne demek istiyordum nereye bağlayacağım şaşırdım.. neyse uzun lafın kısası bende güzel yazan biri bile olsa alt tarafı çizittirdiği bi blogu var diye kendini hayat doktoru sananlara uyuzum. bu kdr konuşuyorsun da ne boksun demek istiyorum gerçek hayatta, zaten internete bu kdr vakit ayıran herkesin sağlıksız boş adamlar olduğunu düşünüyorum kendim de dahil. yakın çevren dışında kimsenin çükünde değilsin buralarda coş dur. istiyorum ki insanlar içlerini dökerken bi bok olmadıklarının farkında olsunlar, samimiyim ayağına yukarlardan konuşmasınlar. hiç bi sikim değiliz. yoksa burda işimiz olmazdı, olamazdı. orkun.

Adsız dedi ki...

sen burdaki yorumlara sinirleniosun madem o halde şu meşhur kadınlarkulubu isimli siteye sakın bakma puccam..öper başının üstüne koyarsın burdaki böbeğimli çiçeimli yorumları..

Başak dedi ki...

salih ve handeye itaf et bu yazıyı pucaa :))

bi dost dedi ki...

puhahaha o kadınlar kulübü sitesi süper lan :D herkes birbirinin canı ciğeri mübarek :D Allah bilir, birbirine çiçeğim diyen kadınlar birbirinin kumasıdır.. o değil de ben üyeydim o siteye :P

Adsız dedi ki...

"Adsız dedi ki...
şu blogcu erkeklere hayran olup veren kızları ne zaman teşhir edeceksin peki. hellim ve şarap stokumuzu ona göre yapalım"

.

Melis dedi ki...

Pucca, su ilactan dolayi bayilmadin dimi sen?

Mrs Baros dedi ki...

sinirlenmene değmez bu millet..

BlahBlah dedi ki...

yorum yazmazsam o bahsettiklerinden olacağım gibi hissettim PuCCa.

teşhir etmeni bekliyoz ama başına da bela almayasın.

roland deschain of gilead dedi ki...

Helal.

Nurgül dedi ki...

eheueheueu :D :D :D

"Kurlaşma içerisindeler yorumlarda. "haniii o şarabı beraber içcektik ooo" "bi dahaki gezinde bana hediyee getir yaa" "ayy canım çekti yaa" Bu salakları zaten git yap yani, hakediyolar orası başka mevzu.. "

çoooook doğru, hepsi doğru yazdıklarının napiim o bahsettiğin yorumculara benzemek istemem ama okurken çok hak veriyorum sana.. tabi okuduktan sonra fikrim değişmiyor :P bi tanesin sen ....

NN dedi ki...

komple teorisi yaparaktan HANDE ve Orkun Adsızlarının aynı kişi olup olmadıklarını düşünmek istiyorum. her neyse. bravo iyi yazmışlar.

kim ne demiş ne yapmış vs vs vs.

Cidden Semra Özal PuCCa tarafından kendisine daha az güzel bir kadın denildiğini duysa ( ay kasmaktan yazamadım ) ne der acaba.

yorumumu "SEN GÜZELSİN GÜZELSİN" şarkısı ile bitirir. pazartesi sendromu yaşayanlara kolaylıklar dilerim.

zynp dedi ki...

Kendimi hiç bir kategoriye sokamadım. Zaten toplam yorumum ikidir üçtür ben sadece okumakla yetiniyorum.

böylesi daha güzel.

ama sana sonuna kadar destek veriyorum ( bu son cümle böbüşümcülere girmedi değil mi :D)

sevgiler..

:))

cecil dedi ki...

valla yine süpersin :))
şu akıllı geçinipp aynı ip. tenn bir sürü yorum yapanları şuraya çerçeveliyipp yayınlasanda bi görseler dünyayının kaç bucak olduğunu :))
yazıkk :)) ama bu yazıdan sonra biraz daha dikkatli davranıpp başka yerlerden yazmaya özen gösterirler bak gör:))

Adsız dedi ki...

anlaşılan buraya yazan herkeste at yarrrrrrrrragaa gıbı sap var ki ona buna sokmaya çalışıyor :p

PuCCa dedi ki...

Benim hayatım, sinirli prenses neden sinirim tepeme vurdu sanıyosunuz :pP kuzenim gitmedi ya daha.. oysaa oysaa ne umutlarım vardı. Aslında hiç sallamam da böyle mevzuları, ama 4 kişiden birden duyunca deli oldum.. yavşağın biri benim için "ben puccayı tanıyorum, o şöhret olmak için açtı blogu, salağın teki ya liseli karı gibi, biz onla kankayız, manyak bir ortamımız var, hergün alemlere gidiyoruz, benim evimde kaldı" lafını duyunca deli oldum.

Ulan yorum yazıyor diye buraya nasıl atmış tutmuş puşt. ne tanırım ne ederim herifi birde. Hiç kulağıma gelmeyecek diye atmışta atmış atmış ta atmış yavşak. o sıfatına sıçmam bile senin dümbük! ayy bak gene fıttırdım.. Sen daha durrrr onu varya ben öyle bir hale getircem ki, insan içine çıkamayacak orospu çocuğu. Senin o evini yakayım da bir daha blogcu aklı beş karış havada malın daniskası karıları atama oraya. Uyuz oluyorum böyle siki için yapmayacağı numara olmayan tiplere. aaaaa!!!

Melis yok anacım, ilacım bitti. Onla ilgisi yok.

adsızlardan güzel şey söyleyen,
haa işte ne diydum, ben normalde yani reelde diyolar ya, ne küfür ederim ne birşey. salak bile derken bazen yüzüm kızarır. Benim için zaten salak ayy, saf bu kız, canım hep iyi niyetinden derler. Ortalık toz duman olsa da, hoop ben dışarda kalırım. Yazmıştım bi kere hatta, iç dünyam burası, olayları o anki düşündüklerimle yazıyorum. Ve adım gibi biliyorum herkes böyle.

Adsız dedi ki...

Ben başka birşey demek için geldim, kızarsın diye ödüm patlıyor ama. Mistral'e ne oldu? Adam kayboldu ortadan. Oda Adsız Şovalye gibi terk-i diyar mı etti, sen Sarma'yla işi pişireceksin diye.
Son birşey daha, ne zaman şarap içsem aklıma gelecek Fransızların taşşakları :D

bi dost dedi ki...

biri mistral mi dedi??? :Pp

khaos dedi ki...

Ya tamam ben yorum yapacağım..
Canım çekti..

İlk olarak.. Bence boyle bunları takıyorsun ya kafana.. Kafamdaki Puccaya bişiler oluyor.. A be kuzum bi süre sonra binlerce izleyicin olacak..
Sen kabul etmesende artık bir fenomensin..
En azından benim fenomenimsin:))

Şöhret boyle bişey istemesende..

Kafana takarsan daha çok sinirlenirsin..

neden mi?

Çünkü sen PuCCasın.. Günahın bu..
:P

İçerim buna.. Yeah:)

Adsız dedi ki...

@bidost merak ettim, en son dedi beni bul. Sonra kayboldu, Pucca'ya sorsam ekledin mi onu diye bana demediği lafı bırakmaz. Korkuyorum o yüzden :D Ne oldu aralarında, Sarma'yı neden eve atamadı, Mistral o duvar kenarında olan mı gibi soruların cevaplarınnı merak ediyorum. Ama kızma Pucca sadece merak :D

PuCCa dedi ki...

mistrali yedim ben adsız. bidostlan yazışıyolardı en son. Benim kısmetlerimi yorumcular alıyor, dur buna da bişi yazim ben :pP

digital kelebek, ne ünlüsü allesen, sonra ciddiye alıyo adamlar gelip buraya götü kalkıksın diyolar. 5 gün yazmasam 6. gün unutulur gider. takmıyorum, hiç takmadım ama.. Pucca hep bize gelir gider ne demek, tipine sıçmam o kadar vahim kıronun allahı birde.

Biri senin için digital kelebek homoymuş, o yüzden kelebek adı, idnenin teki ben ona hergece çaktım tarzı bişey söylese hoş olur mu, öyle düşün.. bi nevi aynı anlam..

esther bu arada temiz blog için elele ahaha :pP

Adsız dedi ki...

nan seni görüp duruyorum rüyamda ama bu postunun aksine pek sevindirik, pek neşelydin 2 gün üst üste gördüüm rüyalarımda. şincik bu kadar asabi bi yazına uyarı koymanı takdir ettim yavrum bkz neler neler oluyo şimdi isim vermicem. sora ister blogunda sıç, yat kalk kime ne yaa anaaa, yargılıcaksan aaa ne ayıp oha karıya bak diceksen okuma alla allaaa sanki zorla okutuyolar. ay sinirlendim şimdi o yüzden bu gazla daha yazmıcam sora senin de basşını belaya sokmiim yavrum:D

khaos dedi ki...

Ahaha..
Homo diilde en çok beni kadın sanıyorlar :P
Neyse sen beni anladın..

Ayrıca bende seni anlıyorum..
Ama diyorum ki..
Ne yapmak lazım şimdi..

Tek tek bu cahillerle mi uğraşacaksın..

Hep kendini bişeyleri açıklamayamı mecbur mu hissedeceksin..

Yorulursun inan..

Üzme kendini.. İstanbul medyasına selam:)

bi dost dedi ki...

adsız; öcü mü pucca ya neden bu kadar korkuyosun, "reelde" salak bile diyemeyen şeker gibi bi kız en nihayetinde :Pp

bi de pucca hiç özelimize saygı duymuyosun ama :Pp

ayrıca yine pucca; ben sana demiştim diyor, ve kıçımla gülüyorum şu anda :d :D

mistral dedi ki...

kızma pucca, kızma pucca lan mevzu benim ya ben kızarsam nolcak.duvar filan bilmem ben en yakışıklıların içinde en süperi işte=)sorumu şimdi bu, soruyosun ekledimi diye. eklemezmi hiç.ekledi pucca beni sevişiyoruz.hatta şu an başı omzumda beraber yazıyoruz=)bide soruyosun sarmayı eve atmadımı yok sarmayla neden sevişmedin? sarma paraylamı tuttu sizi anlamadım.atınca sarmayı eve rahatlıcanmı yani=)
bende sinir oluyorum bu hayat standartını tavan gösterenlere.bak açık konuşmak gerekirse onlardan biride fenasi.geçen denk geldim blog gezerken.hatta bir onda denk geldi.pucca da kesin ona yazıdı bunu.sor ama puccaya inkar eder. fransız şarabı içiyo herif bide orda da kalmıyor yanında taş gibide hatunlar götürüyor=)yalanda çığır açmak diye buna denir.bir cümle içerisinde en az iki tane yalan olucakki çığır açasın=)ben zamanında araştırdım da bu şarap meselesini.mahallede bir nazmi abimiz vardı.çok muteber bir insan. şarap konusunda aşmış bir zat.nezaman görsem elinde güzel marmara.sanmaki parasızlıktan içiyor.konuşurduk adam alayını denemiş marmaraya takılmış=) ben o sebepten şahsen şarap deyince güzel marmara içmeyen adama iyi gözle bakmam.ne o fransız şarabı, memleketin insanı olun biraz.. bide köpek öldüren derler hep fransızlar çıkarıyo o dedikoduları. ha bide güzel marmara içip blogçu kızlara yorumlardan asılan çevolar var.bir ara da onlara değinmek lazım=)

Adsız dedi ki...

Merakım geçti sağol Mistral:D madem Pucca kızmıyorsun o zaman ben bu yüzsüzlükle devam edeyim. Kimin eli kimin cebinde gibi bir durum oluştu. Sarma, Fenasi, Mistral, Bidost, Eğlenilecek Erkek, Adsız şovalye, Gerard çıktı bide orgazm sorununu bile nasıl biliyorsa? burda susayım ben en iyisi. Digital Kelebek 2 post sonra yazılmaya başlayacağı için, senin sinirin geçer ben orda diyeceğimi derim :D

bi dost dedi ki...

adsız ben erkek değilim lan :D

khaos dedi ki...

Adsız..
2 post ne ki..
Kaç posta giderim sana bi bilsen..
Artık o zaman ne dersin bilmem..

Cevap hakkımdı.. Kullandım:P

mistral dedi ki...

adsız şovalye öldü bikere.sarmayla fenasiyide siktir et.eğlenilecek erkeklede eğleniyo bi tek pucca.sen bana odaklan.dikkati dağıtırdan kafan karışır tabi=)

PuCCa dedi ki...

ya bak sonra neden sinirlendi oluyor, allahın malı buraya yorum yazan herkesle beni çiftleştirdi. fenasinin, gerardın, eğlenilecek erkeğin alakası ne? bide lezbiyen yaptı ahah bidostlada şeyaptı. Ya hayatınızda size hiçkimse asılmadı olayın ne olduğunu bilmiyorsunuz buraya yazan her çükü olan kişiyle dedikoducu karılar gibi bok atıyosunuz.
cevap bile vermeyecektim de dayanamadım ahah :pP
Bi mistral bi adsız şovalye vardı, biri kendini kesti, diğerini bidost kaptı. Eğlenilecek erkeğin avatarı güzelmiş ama oda bana asılmıyor tüh kaldım gene sarmaya..

bence adsız sen salih ve handenin bloguna git. Orası tam senlik. Valla bak :pP onları da burdan ööpüyorum aşklarına sonsuz saygım var :pP

bi dost dedi ki...

ya pucca kapamadım ben yaa.. hala gözü sende böhüüü:'(

Üfürükten Prenses dedi ki...

şimdi bir msn konuşmamız geldi aklıma bu yazı ile..

muhtemelen poponla gülmüştün bana o görüşmede bu yazıya göre,hihi :P

iğrendim kendimden zuha :P:p

mistral dedi ki...

gerardın bildiği organizm sorunu neki?iyice dallas gibi oldu burası.pucca basın açıklaması yap.hepimizi akla.hadi ben neyse de rahmetli adsızın daha 40 çıkmadan dedikodusu çıktı.

PuCCa dedi ki...

üfürük biz senlen sadece darlingim nasıl iyi insan olur üzerine konuştuk nan. Onda gülünecek bişey mi vardı? ben gülmedim valla billa, hatta sen bana ee çok biliyon daha sevgilin bile yok diye gülmüş olabilirdin hatta. Yazıyla bağı anlamadım, salih hande çifti beni çok etkiledi şuanda beyin fonksiyonlarım çalışmıyo olabilir ondan da :Pp

valla ben alırım mistrali bi dost, sen bırak yakasını çocuun ben ona paşalar gibi bakarım, kıymete bindi bebe ahah :pP

bi dost dedi ki...

hağğğyııığğğrrrrr inanma ona misrtaağğğlll, been sana herkeslerden daha daha iyi bakarım hem been :Pp hem nedir canım bi çift mavi göze bu kadar şey, görmeden bile bi de.. belki şaşı? (ki öyle:Pppp) sen bırak asıl yaa sarma dolma yesene sen aaa bu açgözlülük nedir canım :Pp

mistral dedi ki...

ama bak cidden ben bişey anladım 25 sene çok yanlış yerlerde gezmişim.yok barmış,clubmış.onlar tutmayınca okul kütüphanesinde meydan larousse okur gibi yapıp kız kesmek filan.ne gereksiz işlermiş.bilseydim daha önceden burda takılırdım ben.şimdiye evlenirdim çocuklarım bile olurdu.ama tabi hiç birşey için geç değil dimi pucca=)

Adsız dedi ki...

Eleştiriye açık bir insan olmadığın için yazamıyorum. Hemen savunmaya geçiyorsun. Nabza göre şerbet verdiğini bilmeyen yok. Sarma diyorsun Mistral'e kuyruk sallıyorsun, Eğlenilecek erkeğin avatarına sulanıyorsun. Digital Kelebek sende terbiyesizleşme. Olacak olanı söyledim. Sen nasıl yazdığın kişilerin yorumlarında sulanan kadınlara karşıysan bende seninkileri sevmiyorum. Herkese mavi boncuk saçıyorsun. Erkek arkadaşımın seni okumasını istemem, güven veren biri değilsin. Arkadaşlarının bile sevgililerini ayartırsın. Ama seni seviyorum sadece uzaktan. Arkadaşım olmanı istemem.

bi dost dedi ki...

adsız.. yani tabi ben avukatı değilim de, ne kuyruk sallaması allassen?? hakkat ciddiye alıyosunuz ya şurdaki şeyleri, valla komik lan.. bi mistrale sor hele, sana kuyruk salladı mı bu karı de bi.. ayy ben bunaldım, pucca nası bunalmasın nası küfretmesin ki şimdi..

bi de mistral, evet sen hep yanlış yerlerdeymişsin, ama bak buluştuk sonunda :PP (biliyorum puccaya "yazıyosun" ama olsun :Pp)

khaos dedi ki...

Ulen iyice MeSeNe ye çevirdik burayı adsız kardeş sayende..

Hadi tamam tamam bende seni seviyorum uzaktan.. mutlu ol..
Sana yok mavi boncuk..

Ayrıca erkek arkadaşın beni neden okuyacak ve güven duyacak anlamadım..
Top değilim, kadın değilim:))

Aman çok uzattım.. hiç sevmem..
Kapatıyorum telefonu adsız.. Tünelde çekmiyor..

calculus dedi ki...

sen de sinirlenince fena değilmişsin, bana hep sinirlen dedin ama:)

PuCCa dedi ki...

Ben arkadaşım ol diye ölüyoum ya burda. Çok komik ama ya :pP Bu kadar salağı olmaz diyordum varmış. eleştiri dediği şeye bak yalnız. ayy çok şiştim ben ya..

kuyruk benim değil mi istediğime sallarım, istediğime sokarım. Seni niye gerdi. Yolla sevgilini buraya onu da alayım koynundan, o zaman gel bana laf söyle.

khaos dedi ki...

Dur nan az önceki yorum bana değilmiş üstüme almışım..

:P

Adsız dedi ki...

Tamam sen haklısın Pucca, parmağında oynatmasına izin verin sizde. Herşeyi hakediyorsunuz. Bidost sana ne oluyorsa erkekte değilmişsin.

mistral dedi ki...

hakkaten sallıyosa bana sallıyo.karşılıklı sallaşıyoruz.kime neki bundan.herkes bir namus bekçisi oldu.bide anlamadığım sanki evli bu kız 5 tanede çocuğu var.bikere sarmayla eşit şartlardayız.ya ben puccayı biraz daha önce görseydim.ozaman sarma benim yerimde olurdu.şimdi onu iyi yapan önce karşılarmış olmasımı.hem flört ediyo bu kız daha iyisini bulunca ayrılmasınmı?varmı böyle bişey ya. ki bu durumda iyisi ben oluyorum.gerçi o beni görmedi ama yinede iyiymdir sarmadan=)hem bu mantığa göre bikere flörte başlayan hiç ayrılmasın mı?kimseye bakmasınmı.nedir flört; yanında biri olucak ama gözler aynı zamanda ferfecir okuycak.bulursan iyisini topuk,bulamazsan zorunlu olaraktan giricen dünya evine napıcan artık=).sevgilisi sarma bu kızın sadece.daha iyisini bulunca kuyruk sallaması gayet normal=)ama bu durum nişana kadar gider.evlilikte durum farklı pucca evlenince gelin konuşun=)

bi dost dedi ki...

erkek değilsem susayım mı :D hem erkek değilsem zaten durum daha fena.. aaa:P

Adsız dedi ki...

isimleri hala beklemekteyiz

Adsız dedi ki...

Bende erkeğim, Pucca bana kuyruk sallarsa bende koşarım. Lafı çat diye gediğine oturtan bir kadın her zaman çekicidir. Yalnız herkese kuyruk sallıyor kısmına kesinlikle katılmıyorum. Kıskançlık var sanki yorumlarda. Ayrıca yazılardan ben dişli bir hatun olduğunu da çıkarmıyorum, korkak, yalnız, güçsüz biri olduğu için savunmaya geçen bir kadının portresini yazıyor. Götünüzle okuduğunuz için olayı belatına çeviriyorsunuz. Kadınları biraz tanıyan, sosyal bir insan olan her insan bu yazılardan bunu çıkartır. Tek konuştuğu kişiler msn arkadaşı olan tipler ise cins cins yorumlar yazarlar. Bence bunlara cevap bile verme.

mistral dedi ki...

ulen baştan söylesene erkeğim diye.bende cvp veriyorum kızsın diye=)güçsüz kız portresiymiş.sende hıyarın teki portresini veriyosun ben sana bişey diyomuyum=)kızları çokta tanıyosun.etkiledin bizi. gelme olm buraya hanta virüsü kılıklı.yorum bölümünü puccadan 1 yıllığına kiraladım.bas git burdan=)

Adsız dedi ki...

@Mistral kuyruk sallıyorsun diyen adsız değilim. Adsızlar karıştı.

(Erkek Adsız)

mistral dedi ki...

valla farketmez benim tavrım bütün adsızlara.alayınıza kılım=)

PuCCa dedi ki...

erkek adsız beni çok etkiledin sana hemen kuyruk sallamam lazım :pp
bi dost gel yamacıma sanada yer var genişim ya ben..
mistral "yanında biri olucak ama gözler aynı zamanda ferfecir okuycak.bulursan iyisini topuk" şu lafından sonra bidostun ol sen en iyisi :pp oysa hoşlanmıştım senden. valla şurda bi sana kuyruk sallamıştım sende kıymet bilemedin :pp al bi dost senin olsun bu tepe tepe kullan.

bi dost dedi ki...

ahaha sev beni yavrum :Pp

ya niye beğenmediğini bana veriyosun ki ama pucca, nası müslümanlık nası kardeşlik bu lan :D al senin olsun diyo bi de, puuu çok gözümden düştün pucca çok :Pp

ama yine de kabul diyorum, gamzeleri var abi ya boru mu :Pppp

oya dedi ki...

ya ben şindi madem o kadar uyuz oluyorsun okuma o tipleri ve yazılarını da yoruma kapat diycem,
(demiş oldum ya hadi hıyarlısı)
buraya yorum yazan herşekler beni yiycek diye korkuyorum!
eşhedüüüü

mistral dedi ki...

ben onu bikere senin için söyledim.kendim için söylemedimki.senin okuycak gözler ferfecir, bulursan topuk kaçıcan.ne yapayım alıştırdın arkandan koşturmaya.hep koşasım geliyor.sen topukla ben hep koşturayım istiyorum=)yada bende enerji birikti ne gidip iki üç atış yapayım=)sen tep yinede beni

sinderellaaa dedi ki...

YA BU ERKEK ADSIZ KIZ ADSIZ NE ?adama gibi kim kimse onu yazsın birde -yok ben kız olan değilim-yok ben erkek olanım!komik oluyorsunuz arkadaşlar:))
yazına gelince pucca;insanların karakterleri farklı farklıdır,kimi yalakadır,kimi ciddi,kimi vurdumduymaz,kimi kinci!:)şimdi sen burda övgü istemiyorsu diye seni övmeden konuşabileceklerini zannetme,karakter değişmez,(ha birde ekstra çıkarlar vardır,bazıları sendendir bazıları çevreden! (blog içindeki başka yazarlardan sağlanacak çıkarlar:)
ben buraya eğlenmek için geliyorum,seninde dediğin gibi biraz içe dönüp ruhumu dinlemek sakinleşmek ,zorunluluklar ve terbiye sınırları olmadan huzur bulmak!sen istediğini düşün,ne düşünürsen güzel düşünürsün!:))))

Pilli-Cadi dedi ki...

güzel olmus
yani hosuma gitti cünkü belki ayni kisiler olmasa da ben o yazdigin karakterlere birkac blogger oturttum kendi kafamda.

bana adsiz bir yorum gelmisti 1-2 ay olmustur sanirim, pucca özentisi oldugumu söylemisti. birkac gün önce onun kim oldugunu anladim, meger bir bloggermis.
vay bee dedim insanlarin ciddi sorunlari var, bir insan yazacagini adsiz olarak neden yazar ki, neyden korkar bu kadar? hadi yazdin diyelim bari o kadar gercekci oyna ki, bari kendince anlamlar yükledigin noktalama isaretlerini degistir, birseyler yap ama ben anlamayayim bunu.

begendim bu yaziyi, senin blogunu bu kadar sahiplenip gereksiz yere paranoya yapip korumayi görev bilenlere kapak olmustur belki.

khaos dedi ki...

Ahaha..
Bu pilli de nasıl takmışsa adsıza..

Bana geçen gün gtalkdan gelmiş yazıyor..

"Sendin demi o?" Hı hı.. " evet evet sendin sendin".. "Neden korktun ha?"
:))
Salak desem.. onu bile etmezssin..

Ben olsam senden mi korkacağım..
Nesin? Ne marifetin var mesela?

Ben Pucca Özentileri için post yazdım ya..
Yarası olan nasılda gocunuyor yarabbim yaa..

Yağmurdan nem kapan beni buluyor..

Evet ulen kabul edeceğim yakında..

Bütün "adsız"lar benim diyeceğim!

Ah..
Gocunan gocunana..
Demekki büyük "yaraları" var..

Pilli-Cadi dedi ki...

digital pucca sana ödül vericekmis evet biraz daha cabala ha gayret valla olucak bak.

evet kesin sen degilsindir o adsiz biz de kördük ya.

" Adsız dedi ki...

Ne var bunda +18 olacak?
Senin zeka +18 değilki?

Salaklıktan başka birşey değil yazılanlar..

Heryer PuCCa özntisi oldu..

Lakinh o bambaşka.."

bari üc nokta ekle iki nokta ekleyecegine ve mert ol da yedigin bok ortaya ciktigi zaman evet ben yaptim demeyi ögren.

bu yorumu yazdin ya iyice asikar o yorumun senden ciktigi.
ayrica bari adsiz yorum birakicaksin isimli olarak yazdigin konuyla ayni konuda bari biraz zaman araligi birak hemen ertesi gün yapma bunu. sonra lafi yiyince de iki gün sonra pilli bozuntusu diye kendince sacmalama blogunda. bari akilli ol bi sebeklik yapiyorsan.

khaos dedi ki...

Pilli..

Tamam be
Hadi ben yazdım bil.

Maksat için rahatlasın..

Sahteleri asılları yaşatır ya..
İyi ki varsın
:)

bi dost dedi ki...

ay çok komik ya..

Üfürükten Prenses dedi ki...

Sana yorum yazanların,tanımadığın insanların sana sevgi böceği gibi yaklaşmasından hoşlanmıyorsun ya,o açıdan bağlantı kurdumdu..

neyse siee,salla :P

gerçi gündüz kurmuştum o bağlantıyı,bende şimdi hatırlamıyorum,son zamanlarda günlerim bomb.k bende sapıtmış olabilirim..

Adsız dedi ki...

87 yorumun hepsini okuyamam, ama tahminimce içerleyenler olmuş..hehe..
okuduğum toplam 8-10 yazın içerisinde en çok bunu beğendim. harbi güzeldi, "enn içini dökme" , "tam içini dökme" ..

Adsız dedi ki...

yazılarını bayadır okuyorum burda sürekli yorum yapan kişiler sanki pucca üstünden pirim yapma çabasından gibiler

blogunu çok takip eden kişi olduğu için sürekli yorum yapıyolarki acaba bu kimmiş bide onun bloguna bakalım ayağına..
mesela bi dost adlı kişi yorumlarda sürekli puccanın avukatı değilim ama tarzı cümleler kuruyo..her lafa atlıyo..
amaç dikkat çekmek mi acaba?
şahsen ben yorumları okurken bu kimmiş diye onunda bloguna bakma ihtiyacı duyuyorum...
bravo başarılı..
selcan

Adsız dedi ki...

sevgili pucca karakteri, akşam yazdığım yorumu yayınlamama sebebini merak ediyorum.gerçekten doğru olanı yazdığım içinmiydi sebep??ha pucca.ilk ve son demiştim ve bu gerçekten son.
kadın vatandaş...

NN dedi ki...

blog adresi girmeden yazıyım ki reklam olmasın :PPP

burası bir ego tatmin dertleşme yeri değil mi, boş verin derin hesapları beee.

o değil de dijital kelebek'in bugünkü şarkısı pek güzelmiş.

PuCCa sen kayıp kız fotosu koymadan önce eğlenceli bir blog yazarıydın gözümde. o ilan gözümdeki yerini değiştirdi. bunu da sölemeden geçemicem. melek Pucca oldun nasıl desem :) ifade edemem.

Adsız dedi ki...

Struthio camelus :

Deve kuşu (Struthio camelus), deve kuşugiller (Struthionidae) familyasından Afrika'ya özgü uçamayan bir kuş türü.

Struthionidae familyası ve Struthia cinsinin tek üyesidir. Devekuşları, kuşlar içerisindeki en büyük canlı olduğu düşünülür ve dünyanın her yerinde yetiştirilir. Uzun bir boyun ve bacaklar ile 65 km civarındaki koşularıyla bilinir. Kuşun bilimsel ismi Yunanca'da "serçe devesi" anlamına gelmektedir.

ÖZELLİKLERİ:
Devekuşları genellikle, 90 ile 130 kg ağırlığındadır, bazı erkek deve kuşlarının ağırlıkları 155 kg'ye kadar çıkar. Erişkin erkeklerin tüyleri, çoğunlukla siyahtır, kanatlar ve kuyrukta bazı yerler beyazdır. Dişiler ve genç erkekler, grimsi-kahverengidir. Kanatlar, erkekler tarafından çiftleşme gösterilerinde kullanılır. Aynı zamanda civcivler için gölge sağlar.

Tüyler yumuşaktır ve yalıtım görevine hizmet eder. Parmakların her ikisinde pençeler vardır. Deve kuşunun kuvvetli bacakları tüysüzdür. Kuş, bir toynağa benzeyen daha büyük olanıyla iki ayak parmağında durur. Bu koşmaya yardım ettiği düşünülen deve kuşlarına özgü bir adaptasyondur. Kalın siyah kirpikleriyle gözleri vardır. Bütün kara hayvanları içerisinde en büyük gözlere sahiptir.Deve kuşlarının dışında hiç bir kuşta idrar kesesi yoktur.

Devekuşu söylendiği gibi düşmanından saklanmak için başını kuma gömmez. Aksine, ayakları ile düşmana şiddetli tekmeler atar. Çok korktuğunda, sevkitabiisi gereği başını karnının altına çekmesi ve uyurken kumun üzerine koymasından bu söz söylenmiş olsa gerektir.

Kursak ve katıları ayrı değildir. Midenin yukarı kısmı kursak, aşağısı katı vazifesi görür. Fare, böcek, ot ve küçük hayvanlarla beslenir. Çakıl, kemik, yumurta ve istiridye kabukları gibi sert maddeleri de yutar.

ÜREME:

Erkek devekuşları cinsel olgunluğa (2 ila 4 yaşları) 1.8-2.7 m, dişi devekuşları ise 1.7 -2 m yüksekliğe ulaşınca girer. Yaşamın ilk yıllarında civcivler her ay 25 cm kadar büyür. Bir yıl sonunda devekuşları 45 kg ağırlığa ulaşır.
Deve kuşlarının ilginç bir kuluçka sistemleri vardır. Sürü halinde yaşayan deve kuşlarından yarım düzine kadarı, yumurtalarını ortak bir yuvaya bırakır. Hiçbir özelliği olmayan sadece sığ bir çukur olan bu yuvada her biri 1.5 kg. gelen 40 kadar yumurta bulunur. Yumurtaların tümünü koruma görevi tek bir dişi deve kuşuna aittir. Kuluçkaya yatan dişiye bir erkek kuş yardım eder. Ancak dişi kuş sadece 20 kadar yumurtanın üzerinde yatabilir. Bu nedenle fazla yumurtaları yuvanın dışına iter. Yapılan incelemeler sonucunda deve kuşlarının bu itme işlemini rastgele yapmadıkları bulunmuştur. Deve kuşu kendi yumurtalarını kuluçkaya yatacağı yumurtaların arasına alırken, başka dişilere ait olan yumurtaları ise dışarıya atmaktadır. Bu ayrımı deve kuşunun nasıl yaptığını bulabilmek için bilim adamları yumurtalara numaralar vermişlerdir. Yumurtaların yerini değiştirerek, eski ve yeni yumurtalar karıştırılarak yapılan tüm deneylerde sonucun değişmediği görülmüştür. Bilim adamlarının vardıkları sonuç deve kuşlarının yumurtalarını, yüzeylerindeki deliklerin dağılımı sayesinde tanıdıkları olmuştur. Bütün yumurtaların kabuklarında, civcivin nefes almasına imkan veren minik "hava delikleri" vardır. Bu deliklerin kabuk üzerindeki yerleri her yumurtada biraz farklıdır. İşte bu delikler sayesinde deve kuşlarının yumurtalar arasında ayrım yapabildiği düşünülmektedir.

:):):):):):):):)

reo dedi ki...

ulen ne güzel yazmışın . bravo ayrıca o yazdığın tipteki insanlara bi HASİKTİR çekmek lazım. :)

PuCCa dedi ki...

kadın vatandaş yavrum, sen yanlış yere yazmışsın. Heycanlanıp bi alttaki konuya döktürmüşsün. Hemen boku bana atın hemen, hiç sizin bi suçunuz yok zaten cık cık cık.

Adsız dedi ki...

Sinir oldugum blog, yazar, yorumcu tiplemeleri- akla geldigi sirayla:

* Adsiz yorumcularla, ad birakmamis diye ugrasan blog yazari ya da yorumcu tiplemesi: bu embesilligin chat odasinda Elif_16'ya adin ne kiz misin diye sorma kabizligindan farki yok. Bir isim, bir nick biraksa ne olacak birakmasa ne olacak? Anonimite imkani interneti farkli kilan ozelliklerden biri. Begenmeyen blog sahibi yorum birakma seceneklerini ona gore duzenler.

* Ordan burdan buldugu imajlari babasinin mali gibi kullanan blog yazarlari: baskasina ait gorsel isi (foto, kolaj vs) al, link vermeden kullan, yetmesin uzerine bir de kendi boktan blogunun adresini nal gibi yaz. Bunu yapan denyonun dusuk cumlelerini alip bir sitede ben yazdim diye yayinlasan iki gun sonra tepende biter, emege saygidan bahseder (porno forumcusu klasigi emege saygi)

* Dusunce insaniyim goruntusu vermek icin kendine bes beden buyuk gelen konularda atip tutan blog yazari ve yorumculari. Bunlarin kantin koselerinde duydugu geyikleri, duvarlarda okudugu yazilari 'su filozof demis ki bu kitap da anlatir ki' diye sikmasina artik gotumle bile gulemiyorum. Alinti yapiyorsun yer gosteremiyorsun, actigin bahsi uc cumle surduremiyorsun. Kendi boktan fikirciklerini desteklemek icin ne diye omrunu ilime irfana vermis isimleri heba ediyorsun yavrucum? Napolyon'un da dedigi gibi "siktirin gidin".

* Cehaleti ve sigligi ile mutlu blog yazar ve yorumculari- ki tam yukardaki tiplemenin ileri asamasi oluyorlar. Okunmayi severler, hit almaya bayilirlar ama eksiklerini, yanlislarini duymaya tahammulleri yoktur. Kamyon kasasi veciz sozler, sozluk artigi tripler sikarlar, ama icerikte sikisinca 'begenmeyen okumasin'a yatarlar.

* Rezalet Turkcesini 'dil kurallari vakit kaybi/ ayrinti', 'icimden geldigi gibi yaziyorum', 'duzeltirsem samimiyeti kaybolur' gibi hodukluklerle savunanlar. Bunu yapanlar ust gecit varken trafigi durduran yayalar, benzinlikte sigara icen suruculer, optik okuyucu sinav kagidini kirmizi tukenmezle dolduran ogrenciler zaar. Hatada israr ve tekrar dusuk zeka gostergesi desen de anlamiyorlar. Down sendromlu down sendromlu oldugunu anlayacak kadar zekaya sahip ama bunlar degil.

* Blog degerlendirme sitelerinde birbirine can ciger yorum birakan blog yazarlari ve takipcileri. Yolda gorsen tanimayacagin uc ya da uc yuz zibidi yazdiklarindan haberdar olsun diye "iyi yapmissin kocum benim" konsomatrisligine soyunmak. Hic mi arkadasin yok da avatar yalakaligi, counter dalkavuklugu yapiyorsun diye sorasim var.

* Duygusal hezeyan, icimdeki ben, ask ariyorum, evliligim geldi bloglari. Merami ne kadar basit ve sig olursa icerik o kadar absurd ve nevrotik oluyor. Hastalik da kaza gibi, izlemesi istah kabartiyor.

Ç4k1L dedi ki...

Hande ve Orkun cidden güzel yazmışlar... hayatı ciddiye almazken bura için bukadar kendini paralaman gereksiz ağzı olan konusuyor maalesef ara ara yazılarını okuyorum ama ilk defa yorum yazıyorum.kimseyı yargılamak laf sölemek na bana ne kimseye düşer ama insanlar burnundaki pisliğe bakmaz ama senin sümüğünü görür bu işler böyledir maalesef...

Adsız dedi ki...

s.çan yaranır sen aynen s.çıp sıvamaya devam et millet sana yine "helal pucca aslan pucca canım böbüşüm" diye döktürmeye devam eder..sen sonra tekrar hasssittirin nan yaparsın..böyle sürer gider.maksat sanalda olsa egon şişsin demi böbüşüm:D ahaha bak böbüşüm dedimmm:D

Noni dedi ki...

Ay Pucca şaraptan soğuttun beni :)

ZIBBIDI dedi ki...

Böbüşüümmmm...:D

bi dost dedi ki...

yüzüncü yorumu atmanın verdiği mutluluk, paha biçilemez:Pp

Eğlenilecek Erkek dedi ki...

pucca tatlım ben senle ilgilenmemmi. Uçağıma atladım, sen rahat rahat denize gir diye alacağım ada için seçim yapıyorum. Yok o tropikal ada yok onda su yok diye beğenemedim hiçbirini. Hem su yoksa ne gam ben sana fransadan perrier getirtirim.

Eğlenilecek Erkek dedi ki...

Hani birlikte aşmıştık orgazm sorunu pucca. Bana yalanmı söyledin çok kırdın beni bilemezsin. Fransada manastıra kapanıp mastır yapıcam, pardon fransız üzümü ezicem.

feanor dedi ki...

höst 102 yorum! valla okuyamayacağım hepsini, yazan olmuşsa da banane :D

"haniii o şarabı beraber içcektik ooo" "bi dahaki gezinde bana hediyee getir yaa" "ayy canım çekti yaa" diyenler böyle yazmıyor :D "ayhhhh cnm chqti cnmsss yaaa" daha uygun. tikican modları. biraz emosal. tikemo. emotik. u ye.

ayrıca; "böbeğimmm, khızma yhaaa khmsyeee, bn s3ni chqq s3wiormmm grch3kt3n baqqqq!" yazasım geldi :D

sevgilerimle puck :D

carpediem dedi ki...

pucca ya bu yazın super olmus walla ne dıyımkı başka mükemmel hislerimi okumusda yazmıs gibisin, hay ellerıne saglık :))))
gec bı yorum olsada.

sinderellaaa dedi ki...

pucca; Bir gün de hiç yazı koymadan sadece yorum yazılmasını bekle!Eminim yine bu yoğunlukta yorum alacaksın!Maksat reklam olsun!:)))

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Pucca şu doğunun bilmemne köyünden blog yazıpta resimleri bile seninle aynı olan blogcu tipleri de topluca yaksana gaza gelmişken,hem virgülüne kadar taklit edip sonrada sana yorum bırakıyorlar,yap bi güzellik yak at şunları yahu

Adsız dedi ki...

artık haya perdenin yırtılmış olduğuna işaret bu blog. Allah hidayet versin kardeşim.

yorkasf dedi ki...

hım.

okudum, şaşırdım, beğendim.
sanırım salak olan benim ki oturup, hayat üzerine düşüncelerimi yazıyorum.

Adsız dedi ki...

ayy canım ya sinirlenme lütfen :(
xcc
böhü
seni seviyorum.