21.05.2008

Ezik PuCCa

Bugün yaşı olgun kendisi dolgun olan bir hanım arkadaşım beni yeniden Pekmez'e aşık etti... Hanii her sektörde bulunan, yaşı 40 a dayanmış, 3. kocasını eskiten, küt saçlı, toplu, kirpikleri alnından çenesine kadar uzanan, makyajsız görmeyeceğimiz, cinselliği sere serpe konuşabilen, karşı cinsle konuşurken devamlı temas halinde bulunan bir hatun.
Direk herkesin içinde "aldın gül gibi çocuğu kapatma olarak kullanıyomuşsun" dedi...
Bu sevgililer gününe denk gelen EXPO muhabbetinde bizimkine dış görev vermişlerdi. bu bütün gün onların peşinde dolanmıştı(?) Meğersem bizimki o zaman orda kendine bir hayran kitlesi yaratmış. Milet onun poposundan ve gözlerinden bahsede bahsede bitiremiyorlarmış! Ama hatunun dediğine göre kimseye bakmamış (ama o gün bu şerefsiz beni bir kere bile aramamıştı!)
Şimdi bana diyor ki, "o çocuğu orda kaparlar, sağ bırakmazlar. Manken gibi çocukla çıkıyosun, efendi de, parası da var, kaşı gözü oynamıyor, dudaklar köfte, kalça yerinde, bir tane bile kusuru yok. Haaaa küçükmüş diyosan bilemem ama daşşaklı görünüyordu kotunun içinden. O gül gibi çocuğu kaçırırsan gerizekalı derim ben sana"
Bir gurur duymuşum... Şu ana kadar hiç bir sevgilimden böyle bahseden olmadı... Kottan gözüküyomuş kaltakta sanki X ray cihazı var! Neyse genelde toplama olarak sevgililerimden hep şu şekilde bahsedilmişti:
1. si için... "Allah belanı versin, uyuşturucu kullanıyor bu sünepe, saçına başına bak şunun aylardır banyo yapmıyor bitlidir bu ıyyyyykkk"
2. si için.... "Resmen bir hödükle birliktesin, ayıoğluayı bu. Göbeğe bak yarım dünya gibi, kaba saba görgüsüzün teki, puccacım sen daha iyilerini hakediyorsun"
3. sü için... "Canım, kızma ama bu otistik mi?"
Kadın tam 2 saat sadece Pekmezden bahsetti... Ve benim kıskançlığım Pekmez'e yeniden aşk olarak geri döndü.. Bi an kendime geldim.. İlk günlerde öyle ona hayran olduğum duyguları kamçıladım...
Hemen Pekmez'i arayıp saatlerce en gereksiz muhabbetleri yaparak şımarıklık yaptım. Hafta sonu geleceği için ona hediye bakmaya çıktım.. Hatta yalakalık olayını o kadar abarttım ki annesine ametist taşından abidik kubidik bişi aldım....
Yalnız şöyle bir piskolojide oluştu bende, hani şu manken kızların yanında duran kro, kısa, çirkin herifler var ya, aynı onlar gibi hissettim kendimi.. Hatun benim için tek kelime olumlu konuşmadı. Direk bende 'ben bundan daha iyisini bulamıyacağım, bari bunu elimden kaçırmayayım' durumu oluştu.. Çok ezik hissettim kendimi!
Tabii bir de şöyle bir durum var 2238 yılında dünyada tek erkek kalmayacakmış.. Lezbiyenler mekanı olacakmış gezegen.. Soyu tükenmeye yüz tutan bu cinsten elimde bir tane varken iyi beslemeye karar verdim...
İlişkimizi de düzeltmek için ilk adımı atım ve ona ayak show yapmaktan sıkıldığımı, böyle şeylerin bir özelliği olması gerektiğini anlattım... Yavrum anlayışla karşıladı. 3 sattir daha benden ne ayak ne bacak istedi.. Aptal aptal konuştuk, sonunda dayanamadı uykusu geldi yattı...

21 yorum:

No More Virgilius dedi ki...

Pucca; kuaförde boyatıp yeni şekil verdirdiğin saçlarına bakıyorsun uzun uzun aynada... Profilden çok çirkin buluyorsun saçlarının yeni görünümü, hafifçe başını çevirip cepheden nasıl göründüğüne bakıyorsun, biraz daha hoş olduğunu düşünüyorsun. İçinde saçlarının bu yeni halinin sana yakışıp yakışmadığına dair kararsızlık var. Kuaför istediğin gibi kesip dilediğin renge boyamış saçlarını, fakat sen hem "acaba bana yakışan modeli ve rengi mi seçtim?" diye endişeden kurtulamıyorsun, hem de "ulan benim istediğim gibi olsa harika olurdum şimdi ama kuaför beceriksizmiş, hayvan herif, gece dükkanın camlarını indireyim de görsün" diye adama lanet ediyorsun. CD arkasından, kaşıktan, dikiz aynasından sürekli kendine bakıp, "acaba istediğim gibi oldu mu, suratımı ablak mı yaptı, ya uymadıysa bana?" şüphesi içindesin... Bazen de birden yeni görünümü çok hoş ve çekici buluyorsun, kendini afet-i cihan gibi hissediyorsun... Çelişkili düşüncelerin seni derhal yeni ve başka bir kuaföre gitmeye zorluyor kimi zaman da. Bunalmış haldesin. Bu sıkıntıdan ötürü saçlarından nefret ettiğin vakitler de olmuyor değil...

Derken, hayatının 1/4ü kuaför dükkanında geçen eski kaşar bir kokoş, "ay şekerim, saçların ne kadar hoş olmuş, valla keşke senin gibi saçım olsa da bu şekli ve rengi verdirebilsem, nerede bana öyle ayol" diyor.

Birden rahatlama hissediyorsun, tüm hücrelerinle birlikte "oh beee!" diyorsun dinginlikle...

1- Ne farkın var bu hikayecikte anlatılandan?
2- Ne zamana kadar sürecek bu huzur ve özgüven? yeni saç tipi-rengi, yeni kuaför bulma arayışların gececek mi?

Bir karar ver artık!

Adsız dedi ki...

Pekmez bu duruma ne kadar dayanacak merak ediyorum.

Senin için hayırlısı neise o olsun Pucca.

Yorumların katkısı oldu sanırım :)

Bayan Sobe dedi ki...

SO-BE-LEN-DİN!

http://sobelendin.blogspot.com/2008/05/o-biim-gnlk-pucca.html

Adsız dedi ki...

bir suredir blogunu okuyorum PuCCa- 'Mahmut Tuncer ayaklarim' yorumun ve daha yazdigin baska pek cok seyi okumak yuzumu guldurdu. nacizane yorumum o ki hem duygu dusunce ifadesi ozgun birisin hem de iyi bir blog yazarisin (benim blogum tam bir sebelek, neyse zamanla ogrenecegim)

Pekmez'e dair yasadigin medcezir duygulanimlar kendi kendini rahat birakmamandan kaynaklaniyor bana gore- icim kipirdandi mi, kavga ciksa topuklar mi gogsunu siper mi eder, ofis-analari pek begenmis ben mi yanlis yapiyorum oto durtuklemelerini birak. bu ic muhasebe halleri, alacak verecek halleri hic bitmez, olurlayici ol biraz yahu! en kisa zamanda bir tatile cikin sadece ikiniz- sezon patlamadan soyle Kas mas sakin bir yere kapak atin. oyle 1.80lik rus turistlerin ustsuz guneslenen ingilizlerin filan oldugu tikinalim hoplayalim 5 yildiz olayina degil (sen orda cocugu salamura yaparsin saga baktin mi sola baktin mi), sevimli uygar bir pansiyon bulun, aksam balik yiyin sahilde. olmadi bir sefer kasaba pazarindan domates yumurta al, bak bakalim bu cocuga menemen yapmak hosuna gidiyor mu mesela...

Batuhan Doğu Alkaya dedi ki...

''Haaaa küçükmüş diyosan bilemem ama .... ''

Bu hatunu senin abazan lara vermek lazım Pucca . Alsınlar ne yapıyorlarsa yapsınlar bu hatuna :D Demek anlayışlı bir tutum sergiledi . Bu eleman seni seviyor . Bir çocuğun elinden onun için en önemli olan şeyi aldın , ve anlayışlı ..

Adsız dedi ki...

Bende Nişantaşı Çocuğuyum,bende üniversite mezunuyum,bende yakışıklıyım!

Biri seni durdursun yaauvvv pucca :)

pudra dedi ki...

''Kottan gözüküyomuş kaltakta sanki X ray cihazı var! ''

ahahahahahahahaha

Adsız dedi ki...

puccacım kusura bakma ama yarın bu çocuktanda ayrıldığın zaman
4.sü ......
fill inthe blank
böyle istikrarlı gidiyorsun allah bozmasın

PuCCa dedi ki...

Virgilius bu kadar iyi tanımlqayamazdım heralde kendi durumumu.. sana harikasın demek istiyorum... Ama ben zaten saç konusunda kuaförlerden hep çekmişimdir... Her kuaföre gidişimde ağlaya ağlaya dışarı çıkarım...

valla sfenks dayanacak gibi duruyor. Kendi de dedi bokunu çıkardığımın farkındayım diye...

1. isimsiz, dün bizde konuştuk tatil olayını.. 2 hafta sonra sanasüprizim olacak dedi ama..

batuhan ne abazalar gördü o hatun eski iki kocasıyla grup yapmış bir kaşar, onu asker taburuna versem gık demez :P

Her kurtulu baklanın bir kör alıcısı çıkar elbet örümcekcimm :P



ve sondaki isimsiz, allesen sanki 70 erkekle yattım yazmışım... Hepiniz ilk çıktığınız adamla evlendiniz sanki... kendimi adayacak adam bulsam zaten bende birine mıhlanırdım.. Napim herifler bozuk, ilk başta iyi mal gibi gözüküyolar ama sonra hormonlu çıkıyolar....

Adsız dedi ki...

harikasın sen

Adsız dedi ki...

eski yazılarına bakaraktan eski seksiliğin kalmamış, ya da seksi objelerin.
ah insanın içini kıpır kıpır ettiren ve o afrodizyak tenli cümlelerin,ahh.
tahrik etmek ve tahrib olmak.
ne güzel bir düşsellik...

Adsız dedi ki...

at tabii at..atmak bedava.ama para verilseydi aamazdın bu kadar

Batuhan Doğu Alkaya dedi ki...

öyle tabi isimsiz ... :)
mesela ben kaç gündür pucca yı düşünüyorum biliyomusun .. haya ediyorum kafamın içinde , ah o elleri , güzel yüzü , ayakları , bacakları ... Aklımda bunlar uçuşuyor .. Hatta ve hatta pucca'ya abazan yorumlarda yazıyorum sağolsun normal olanları seçiyor , diğerlerine bana özelden cevap veriyor :P öyle bir ayrıcalığım var benim ..

not : Manyakmısınız kardeşim ?

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Şuna hep inandım "bi insan gerçek hayatta ne ise yazılarında da odur!"çok fazla saklayamıyor kendini insan.Kelemelerin ardına sığınamıyor,er geç kabak gibi ortaya çıkıyor kişinin gerçek yüzü.

Ben birinin devamlı başka bi hayatı yazabileceğine inanmıyorum da zaten.

Yaşamadığın bi hayatı ne kadar yazabilirsin ki.Çok fazla bir hayal gücü olmalı insanın ve hiçbi işi gücü olmaması gerekir ki habire götünden hikaye sıksın,çıkarsın.

Puccayı öyle suçlayan bi tip var ya,yaşamadığın hayatı yazıyorsun diye.Hani aslında didem olduğu meçhul yaratık!

Ha eğer gerçekte yaşamadığı bir hayatı bile yazıyorsa bu Pucca o zaman hayal gücüne ve kalemine,beynine kocaman bi "helal olsun" ona ,alnından öperim.
Ve aslında herkesin yazamayacağı kadar dürüst,dobra yazılarından bizi mahrum etmesin!Asla!

Herkesin düşündüğünü Pucca yazınca "tu kaka,atmasyon yazılarla milleti tahrik eden bi kaltak"
sen tüm bu düşünceleri kendine bile itiraf edecek götü bulamayıp isimsiz yorum döşenince erdemli insansın ha!

Yemişim erdemini!

Gerçekten kadınsan:Anca hırsından tırnaklarını yiyerek isimsiz yorum döşer bizi ve Puccayı eğlendirirsin.
Erkeksen:Bu yazılardan tahrik olabilecek anca senin gibi bi sapık çadırı kurup çavuşu tokatlar durur!
Daha iyi görsel bloglar var,oralara gitsene.Aradığın ve boşalacağın blog burası değil.Gerçekten!

Biyo
Pucca'nın (ihtiyacı olmayan)avukatı!

MM. dedi ki...

kadın boş zamanlarında başkalarının sevgililerinin kotlarını mı gözlemliyormuş?

bence tavsiye aldığın insanlara dikkat et pucca:P

Cüzzamlı Melek dedi ki...

yavrucum rampaların ustasıyız, yazılarının hastasıyız...

Adsız dedi ki...

Vuuuu!Biyo,ilginç bir performans!Yazıyı okuduktan sonra tekrar baktım isme!He biyo,o biyo! :)

Adsız dedi ki...

bazı arkadaşlarımız lafı kıçından anlamış!!
ben direk bu hususta Puccadan özür dilerim, niye özür dilerim; bu denli yaklaşım tarzına kapı araladığım için özür dilerim.
Amacım kesinlikle iki arkadaşımızın nitelemeye çalıştığı sapık davranışla alakalı değildi, inanın değildi. Eğer bu merkezde olsaydı şu an sözde olan 'sapıklığı' devaım ettirirdim, ama değil!!
Tahrik ve Tahrip sözleri belki maksadını aşmıştır belki tam anlamıyla konuyu açamamışım ve bu iki kelime ketum vaziyete düşmüştür. Bu cihetle Puccadan özür dilerim. anlatımlarında Çizmiş olduğu profil belkide etkilemiştir (etkilenmek normal değil mi?) ama bu etkileşim kesinlikle 'sapıklıkla' ya da başka bir eğilimle değerlendirilmemelidir!! Sadece belki bir özlem vardır çizmiş olduğu tablodaki renklere ya da mekanlara!! hepsi buydu aslında.
Ya gerçekten yanlış anlaşılma var, diğer arkadaşalardanda özür dileyim onlarada yanlış anlamaları için kapı araladık belkide!!
İnanın maksadım düşündüğünüz şekilde değildi.
neden isimsiz yazıyorum! belkide formalitelerle uğraşmaktanyoruluyorumdur.
Hepiniz esenlikle kalınız. Tartışmanın bir netice vereceği kanısında değilim.
Tekrar özür dilerim Pucca!

Adsız dedi ki...

Ben kottan nasıl gözüktüğümü merak ediyorum. Bir de bu tarafa baksın.. =)

Adsız dedi ki...

pucca sen ne ayaksın bakıym kızım yaa:) harbiden ekzantrik bir cadılık algılıyorum sende,,Danger yani..

Adsız dedi ki...

pucca sana asik oldum bildigin ... ama fetisistim :'( ozellikle ayaklarina vuruldum :)