30.04.2009

Kadının biri bi gün tampon takmış

Öncelikle seni uyarayım yazılan şeylere kalkıp, "ayy bu ahlaksızlık, ayy bu ne biçim yazı, ayy gitti gençlik elden, vatan gidiyor, ayy bebeler, ayy zıkkım, ayy peekim diyeceksen. Hiç devamını okuma. Haaa merakına yenik düşüp okuyacaksan ise kalkıp öyle bir yorum yazarsan, kusura bakma ama bu tamamen senin ahlaksızlığındandır. ben sana başta söyledim çünkü.
Ben her ay olduğu gibi bu ayda regl oldum. Sabah çanta değiştirdim, değiştirirken orkidi koymayı unutmuşum. Aklıma sıçayım kendimin.. O orkid ayın hergünü dolandı durdu benle, herşeye fırtlayarak rezil etti beni pembe pembe Tam işime yarayacağı gün kaldı evde.. Birde genelde hep geceden olurdum, sabah ağrıyla uyanırdım gözlerim yaşlı tuvalete koşardım bi bakardım anamm anammm iç organlarım parçalanmış sanki içimde... Ama bu kez farklı oldu, sabah geldim kanala, kahve içtim ardından bende bir sancı.. can çekişiyorum resmen. Yumurtalıklarımı ellerime alıp sıkmak istiyorum, hatta tırnaklarımla parçalamak, hatta duvardan duvara atmak istiyorum. Yok olamaz böyle bir sancı, ulan kaçıncı yüzyıldayız, ilkçağdan beri bu sancı için yapılan tek şey majezik. Kadınlarla ilgili bi sikim yapmıyor bu suratına sıçtığım bilimadamları. Neden çünkü adamlarda ondan. Anlamıyorlar abi bizim sorunumuzdan. Feministler bu olaya bir atsın artık ya, bizim için çalışsın şu dallamalar. Yada yaa, şu karıdan sorumlu bakanla, çalışma bakanı denen mallar ne işe yarıyorlarsa, bence bizim bu zamanımızın yani en azından ilk gününü tatil ilan etmeleri gerekir. Zaten verim alınmaz benden bu dönemde, o kadar sinirliyim ki, "PuCCa suratın bembeyaz" diyene.. "Kanıyorum ulan, şu anda tarla çamurdan geçilmiyor, sen sıfatıma takmışsın. Gerizekalı mısın siktir gittt" derim.. Evimizde rahat rahat çekelim bu işkenceyi, battaniyenin altına girip, sauna bantı takıp karnıma, ağlaya ağlaya bütün günü geçiririm.. Ama işyerinde yapamıyorsun, suratında küçük emrah bakışı, elin karnında sandalyeden daha az öz hatta ve hatta sadece tuvalate kalkıyorsun.. o orkid çantadan alınıp cebe bir yere tıkıştırılıyor kimse görmeden pıtır pıtır tuvalate gidiliyor. Zaten tuvaletler iğrenç, çöp kutuları onlarla dolu, yemekten önce bilerek tuvalete gidiyorum ki, midem bulansın yemek yiyemeyeyim diye. Paso paranoyaksın, götünü elalemin karılarına kontrol ettiriyosun. Yürürken hep acaba geçti mi, aktı mı, sandalyeye bulaştı mı, acaba gördüler mi diye kafanda sorular uçuşuyor. Zaten çok sinirlisin biri bişey dese de ağzını burnunu dağıtsam belki geçer acım diye düşünüyorsun. Mastır yapmak rahatlatıyor, valla bak bildiğin rahatlatıyor.. Şimdi bana ayy ben mastır yapmam deme ben yemem.. Hele regl dönemi öncesi kadınların azgınlık seviyeleri tavanda oluyor, o dönem yapmayan yoktur.. ama abi kanalın ortasında hülya avşarın berlin filmi gibi serilemezsin ya, "zevkten yapmıyorum abi, valla acıdan çok ağrıyor" desem de yok yani. Dizlerimi iyice karnıma çekip, ağlayarak, "Kan revan içindeyim, gönlümün derdindeyim, Yerlerin dibindeyim kurtar ne olur" adlı özlü sözlü parçayı söylemek istiyorum..
Haa işte neyse ben şimdi orkidi evde unutunca, her kızın ömrü hayatında mutlaka en az 2 kere kurduğu cümleyi kurdum, "orkid var mı?" İnsanlardan birşey isteyememek gibi kötü bir alışkanlığa sahip olduğum için sadece bir kişiyle geçiştirdim, onunda orkidi değil tamponu varmış. Tampon ben hiç kullanmadım daha önce. Yani bana biraz korkutucu geliyordu.. hakkında bir ton şehir efsanesi var onla ilgili. "kadının biri içinde unutmuş onu, şişmiş şişmiş tamponda bi güzel zehirlemiş kadını sonra ölmüşş", "kadının biri bi gün ipini çekerken ipi kopmuş, sonra ölmüşş", " kadının biri bi gün tamponu içinden çekerken içinde pamuk kalmış zehirlemiş onu ölmüş" Kadının biri bi gün biraz fazla bekletmiş tamponu sonra oda ölmüş" "kadının biri bi gün karşıyaka kız lisesinde salatalıkla mastır yaparken içinde kırılmış oda ölmüş" ayy bu başka efsaneydi pardon.. Bunlar geldi hemen aklıma, elimde tampon var ama bir nasıl takılacağını bilmiyorum, iki tırsıyorum. Ama erkekliğe bok sürdürmedim, "ahah bende çağdaş bir kadınım hep tampon kullanırım hatta tamponla doğmuşum" edalarıyla aldım gittim tuvalete. Klozette oturuyorum, tampona bakıyorum, bir mincoma bakıyorum. birde tuvalet kağıtlarına. Şimdi kışın ben burda parasızlığın bokunu çıkarmıştım, fakirin de fakiriydim. Bu dönemim geldiğinde fakirliğimin verdiği utançla bir orkid istemeyecek kadar gururluydum. Tuvalet kağıtlarını oraya koyup koyup onlarla idare etmiştim. Sonra alerji gibi bişi oldu orası. Dedim gene yapayım öyle, markete gidip kendime alırım. Sonra dedim ulan bi dene bakalım bu tamponu. Beğenirsen, yaz geliyor. O hışır huşur seslerden, pişiklerden, sıcakta altına bez bağlamış gibi dolanmaktan kurtulursun.
Hadi ya allah ya bismillah allam sen beni koru dedim. koydum onu oraya.. geçtim yerime oturdum, ben nasıl heycanlıyım ama yeni birşey ya.. Şimdi bu sana önemsiz geliyo ama öle değil işte. Ben ilk pedimi taktığımda da böyle heycan yapmıştım.. Çok ilginç bir durum. Kendini ister ister istemez farklı görüyorsun.. Borumu içinde bi pamuk parçası tıkılmış yani.. Yalnız şöyle bir durum var aklım hep orda benim.. Bi gözüm saatte bakıyorum "hımm daha 15 dk olmuş takalı şimdi çıkartmayayım" bi 5 dakika geçiyo.. "ay çıkartsam mı acaba" böyle kendi kendimi yiyorum..
Ekranda yazmam gereken program metinleri var.. ama ben sürekli içimde olan tamponu düşünüyorum.. Bu arada zevk verip vermediğini merak ediyosan cidden salaksın derim sana.. Dolma kalem kalınlığındaki şeyden zevk alan bir kadın varsa yeryüzünden önünde saygıyla eğilip alnından öperim onun.. önemli olan işlev mişlev ayak olum bunlar, minik pipili heriflerin kendini aldatması.. dönerbaşlıklı mı abi ne işlevi olacak onun içerde.. tampon kadarsa zaten çükün kalk git tercihlerini değiştir, yoksa çok pis hislerinle oynayıp dalga geçerler senle.. Neyse tamponu hissetmiyosun bile ama garip işte.. Çünkü korkuyorum şişip beni zehirlemesinden.. Bi iki satır yazıyorum sonra hemen saate bakıyorum, değiştirsem mi diye.. şehir efsaneleri aklıma geliyor.. Saçmalama lan diyorum, "ya ipi içine kaçtıysa, anam anamm ölcem ben" diyorum.. Tuvalete gidip bakıyorum yok kaçmamış. Gelip oturuyorum, aklım hep orda, ölürsem diye düşünüyorum. "ya salak ya yanlış takmış onu zehirlenmiş", "maldı abi zaten o kız, belliydi böyle bi boktan öleceği" Sarma da utanır benden, sevgilin neden ölmüş dediklerinde ne dicek çocuk. Tampon vakası mı.. Haberimi yaparlar mı acaba, o firmaya dava açılır mı, hangi resmimi düşer iha ajansına. Bende o dalga geçilecek haberler kategorisinde olurum. Bunları düşünürken, dedim yok ben yapamayacağım, gittim orkid aldım kendime çıkardım, o bebek bezi gibi olan çarşafı serdim donuma. Rahat rahat acılarımla kıvranıp insanlara bağrıp çağırmaya devam ettim..

96 yorum:

cesetizleri dedi ki...

bence direkt hastaneye kaldırılmamız lazım.. bizim için özel bölümler oluşturulmalı hastanelerde..
var mısın bir kadın hareketi başlatalım :)

нαηdєχσтι¢ dedi ki...

haha çük gibi bi gün olduğundan eminim sein için :D ayrıca şu kurduğun cümlede ''Feministler bu olaya bir atsın artık ya, bizim için çalışsın şu dallamalar.'' Bence feministler bu olaya bir EL atsın artık ya. Olsa çok daha iyi olurdu bence :) belkide öyle yazıcaktın kelime yuttun sadece :)

BlahBlah dedi ki...

ağrılı regl olduğum zamanlarda annem, evlenince geçer derdi. kerameti imzada sanırdım. nasıl anlayacaksa vücut evlendiğini. :P

evlendik bir b.k olmadı işte. keramet pipide değil. gününü bilip kendini sıcak tutmada.

bak yalnız, bazı bünyelerde majezik regl olmayı azaltıp çok daha sancılı geçmesini sağlar. dikkat et PuCCa.

Ateş Böceği dedi ki...

:):) ahh puCCa ahh ne olacak senin bu halin ne kadar talihsiz durum varsa senin başına geliyor bir okuyup üfletsen kendini biz kurşun falan döktür barii...

rahat-sız hatun dedi ki...

Her ay benim patron regl olduğum ilk günü anlar.gelir ofise suratın bembeyaz hadi eve git dinlen sen der. Ben de beni bu hallere sokan bu koduumun yumurtalıkmış kirli kanın dışarı akmasıymış bikbik diye lanet ederim. sikim böle dişiliği adalet mi lan bu :(

siminya dedi ki...

tampondan ölüm olsaydı amerika'da kız mı kalırdı pucca? ilk kullanmada rahatsız eder ama zamanla alışırsın, herşey gibi :)
şu şehir efsanelerini açıklayan bir proğram var televizyonda, internet yoluyla merak ettiğin efsaneyi denemelerini öneriyorsun, onlara tampon efsanelerini yazıp aydınlatmalarını isteyebiliriz, hatta elimiz değmişken salatalık olayını bile sorarız

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
PuCCa dedi ki...

evet biliyorum o programı simi. tampondan ölünmüyo onu denedim ama salatalığı merak etmiyor değilim ahaha onu yapabilirler..
Bana da hep diyorlardı evlenince geçer, yani bunun anlamı yiyince şeyi bitecek bütün ağrın. acaba bahsedilen düzenli cinsel hayatın olunca mı geçer, ben mi yanlış anladım olayı. haftada 3 gece seks geçiriyodur atalarımızın bahsettiği budur. Bülent ersoyun bile düzenli yiyiştiği ortamda kader mi lan bu!

khaos dedi ki...

Ah şu kadın olmak ne berbat bişe ya..
Güzel yanı çoktır da şu her ay yaşadığınız şey ne illet bişey..

Adsız dedi ki...

arkadaşlar tam 7 gün içimde unutmuş bi insanım..ölmedim, hatta hiçbi komplikasyon dahi olmadı..son günüydü kullandım, son gün oldugu için pek kanama da olmadıgından ötürü değiştirmeyi unutmuşum ben ve öylece tam 7 gün kaldı orda..1 gün böle oturuyorum, yabancı bi cisim hissettim, tuvalete gittim meğersem şişmiş şişmiş kendi kendine dışarı atmış kendini.. artık böle plastikleşmiş iyice, acaip bişi olmuş yani..ama tabiiki dikkat etmek lazım, 3-4 saatte 1 değiştirmek lazım, 2.günü falan olsaydı bu unutma halim,belki de kan zehirlenmesinden ölebilirdim, şanslıymışım..

Adsız dedi ki...

ya şimdi ben bişey merak ettim.bu regl döneminde bütün kızlar mastır yapapıyomu.yoksa puccamı anormal:) burdan bir anket başlatmak ihtiyacı duydum.şimdi yapan kızlar yorumunun sonuna parantez içinde Y harfi koysun, yapmayanlar yine aynı şekile N harfi.yapıyosan yani (Y) olay yapmıyosan (N) bukadar kolay.benim açımdan çok faydalı olucak:)

Adsız dedi ki...

ben mastır yapmıyorum puccim çünkü sevgilim var. O kadar ağrın varsa çağır sarmayı sana masaj yapsın. Sevgili ne işe yarar zaten;)

çatı katı dedi ki...

endişelenmekte haklısın.tamponun toksik şok sendromu diye bir şeye neden olduğunu biliyorum..bir dönem bende kullanmaya kalkmıştım ve bu hastalık kutunun içindeki kağıtta ayrıntılı şekilde anlatılıyordu..zaten çok rahatsız birşey hiç gerek yok.bu arada çok geçmiş olsun...eğer sürekli bu tarzda ağrıların oluyorsa regl olduğunda ilerde çocuk yapmaya karar verirsen normal doğumu düşünmemeni tavsiye ederim sana.yoksa benim gibi ağrıdan "kesiinn beniiii sezeryan yapııınnn yoksa atıcam kendimi camdan diye bağırabilirsin" :)))) regl döneminde çok ağrı çekmek çatı darlığıyla alakalıymış çünkü ve doktorum bana senin doğumunda zor olur dediğinde onu dikkate almalıymışım :)) ne çok bilgi verdim yahu iki dakkada :)))

Adsız dedi ki...

anacım valla bişi olmuyo yaa, ben de orkid kullanmam sadece tampon kullanırım gaaayet de yaşıyorum yani hiç zehirlenmedim:D ha ama arka arkaya tak çıkar yaparsan ve gece bi de onla yatarsan diken üstünde uyursun çünkü 4-6 saatte bi değiştirmen gerekiyo ve çok tutarsan da sanki şişmiş gibi hissediyosun kendini ama valla içinde neyim patlamıyo hani bilesin bebek:D

Unknown dedi ki...

yaz böyle bikiniye orkid bağlamiim die deniim dedim. anam bütün gün bacaklarımın arasına çivi çakılmış gibi oturdum. her 10 dakikada bir tuvalete gidip baktım. kaçmışmı kaçmamışmı ipi sağlammı diye. sonra skerm bikinisini didim çıkardım. 7 gün içinde tutan arkadaşa ne diicemi bilemedim.

PuCCa dedi ki...

Çatı katı bişi dicem ama benim genelde bir ay çok ağrılı bir ay az ağrılı oluyor. Çatım genişleyip açılıyo mu lan acaba. sürekli aynı şekilde çünkü. Ya zaten ben doğumuma kadar teknoloji ilerlemiş olsun nütfen ağzımdan doğurayım. Kusar gibi öyle ohh miss rahat en güzeli..

sake dedi ki...

pucca,

"acaba bahsedilen düzenli cinsel hayatın olunca mı geçer, ben mi yanlış anladım olayı. haftada 3 gece seks geçiriyodur atalarımızın bahsettiği budur. Bülent ersoyun bile düzenli yiyiştiği ortamda kader mi lan bu!"

demişsin ama... düzenli seks de geçirmiyo ağrıları.
Bülent Ersoy bile düzenli yiyişiyorsa, sen yiyişemiyorsan... ee ya senin beceriksizliğin ya da senin adam beğenmeyişin.
... valla ters olmak için yazmadım, demeye çalıştığım şudur ki, yüzüne bakılacak, iqsü 100 üzeri her hatun istese ortalamanın üzeri bi adam bulup düzenli seks/ilişki yaşayabilir. hepimiz mal gibi beyaz atlı prens bulacağımız derdine yalnız kalıyoruz.
(oysaki takıl, hayatını yaşa, evlenecek adam da çıkar karşına. sevgilin varken herkes seni beğenir, murphy kanunları işliyor işte.)

Adsız dedi ki...

ağzından mı doğuracaksın :O gülmekten yere düştüm sandalyeden resmen muhahaha :D seni çok seviyorum ben :D

çatı katı dedi ki...

var ya süpersin koptum burda ben :)) ağızdan doğurmak süper bi fikir :))) olur mu öle bişey acaba ya olsun lütfen sezeryanı ayrı dert normali ayrı dert püüff..
aslında benimde sürekli aynı şiddette ağrımıyor geçen ay yataktan kalkamadım mesela ama ondan öncekinde ilk gün abant'ta geziyordum:))çatı darlığının yanında bişeyle alakası var bu ağrıların ama garip yaratıklarız vesselam biri bize bizi anlatmalı...

mad. dedi ki...

hastayken mast. yapmak hımmm.
(kendime not!.)
geçmiş olsun sevgili pucca =)

MiM dedi ki...

tüm bayanlara ve erkek arkadaşlarına sabır, diliyorum. Tampon neylan derken bulunan bağlantı:
http://www.uzmantv.com/konu/det-doneminde-bakim

mistral dedi ki...

eveet orkid ultura sponsorluğunda çok güzel bir yazı olmuş.ben sinir oluyorum regli büyütmesine kadınların.tabi şimdi erkekler bilmiyor diye koz gibi kullanıyosunuz bunu.yok çok ağrıyo yok dayanamıyorum.zaten kadınlar olarak bişeyi büyütmeden yapamazsınız.yani bizde sünnet ediyolar.bildiğin kesiyo amcanın biri.biz hiç şikayet ediyomuz.bir kere bile bir erkekten şikayet duydunuz mu?ayıptır yahu=) o tamponu içinde unutan ablayı okuyunca dehşete düştüm, sende ne çatı varmış öyle=) neden çanta taşıyosunki? koy oraya tamponun yanına telefonu, cüzdanı hem çanta parası verme, hem çalınma derdi yok. ben olsam öyle yapardım yani.koskoca 1 hafta insaf=)

MiM dedi ki...

Adam anlatıyor işte, havuza bile girilebilirmiş. oh ne ala.
Sen korkarsan adamlar napsın.

Adsız dedi ki...

Ağrısı olan hemcinslerim klitoristi uyararak yapılan masturbasyon rahatlatıyor. Sıcak su için ve kahveden uzak durun ağrınız varken. Özellikle göğüsleri şişenler daha çok ağrı yapar kahve.
Pucca sen hala Sarma ile işi pişiremedin. Bence tam vakti, sana mastırını Sarma yapsın. Bu sayede sen ona daha fazla bağlanırsın, onun için de ilginç bir deneyim olur.

Bize koyan koymuş dedi ki...

o unutan kişiyi çok iyi anlıyorum, senin tuvalet kağıtlarını da. Öğrenciyken parasız kalmıştım 6 gün bir pedle durdum. Kilotları çifter çifter giymiştim. Kokudan bahsetmeme gerek yok sanırım.

y. dedi ki...

Pucca doktora git,bazen doktorların farklı çözüm önerileri oluyor,mümkünse erkek jinekolog olsun çünkü kadının kadına ettiğini kimse kimseye etmez.Bu arada düzenli seks hikayesi alenen palavradır,tampon düzgün kullanıldığında ve iyi yerleştirildiğinde çok rahattır,kokusuz ,korkusuz hayata salarsınız kendinizi.(ne bilirkişiymişim be)

Kadından sorunlu vodoo uzmanı dedi ki...

@Mistral beni iyi oku. Gözlerini kapat ve, kanadığını düşün. Sürekli oraya bez yerleştirmek zorunda olduğunu, ve biriyle birlikte olamayınca erkeklerin bir ağrısı oluyor hani, 2 gün aralıksız o ağrıyla yaşadığını düşün.
Düşündükten sonra, Bir daha burda kadınlar abartıyor ağrılarını yazarsan, boşalamayıp o ağrıyı hergün, her saat, her dakika çekerek kendini öldürmen için sana vodoo yapacağım.

Mel dedi ki...

en iyisini yapmışsın bence pucca orkid alarak.. ben de duramıyorum hiç tamponla.. itiyorum itiyorum sanki geri geliyor meret :) öyle hissediyorum..sonunda eeeh seninle mi oynıycam deyip dönüyorum orkide..

bi dost dedi ki...

oyy canım benim kıyamam sana ben.. ben de çekiyorum da şu aralar, en iyi anlayabildiğimi düşünüyorum:))

ped almakla iyi etmişsin. tampon nedir görmedim denemedim hiç ama, rahatsız bişeydir be hem de ilk seferde hele..

bi de yazın haşır huşur pişik yapmayanları da var onların bebeğim, araştır bi:P

Adsız dedi ki...

mistral sünnetle kıyaslamışta düzenli şu mistrale her ay sünnet olayını tavsiye ediyorum olum kıyasladın şeye bak pipisini uyuşturuyorlar sadece korkudan ha basıyor yaygarayı kesmektenmi bahsettin seni bi sezeryana alalım ne dersin hem de kaç çocuk istiyosan okadar hem sünnet gibi iki dakkalık değil baya bir fermuar takacak kadar açıyorlar.PUCCA bir uzmandan dinlemiştim ağrıların geçmesinin evlilikle alakası yokmuş yaşla alakası varmış gençlikte kasık ve bel ağrısı olurmuş orta yaşta geçermiş ama bu yerini kurt kadınlığa bırakıyormuş .hakikaten öyle çok ağrılı bir dönemdi benim içinde ama şuan üşütmezsem hiç ağrı yok diyebilirim ama stres de gençliktekiyle alakası yok kurt kadın desende kurt kadın oluyosun çatı katını onaylıyorumçok ağrılı adet dönemlerim olurdu ve çok zor bir doğum yaşadım aynen dedinide yaptım beni sezeryana alın yoksa .......neler neler ayrıca üşütmek yada terleyipte terli çamaşırın üstünde kuruması yani o an değiştirememek te ağrıyı artırıyor .valla o ağrıların bile kıymetini bilin bence çünkü kadınsan ilerki yaşlarda hemen hemen tüm kadınları daha neler bekliyor neler ama şunuda üstüne basa basa söyleyebilirim tüm bunlar haksızlık gibi görünsede anne olmanın verdiği mutluluk hepsine değer hatta yazık erkeklereki böyle bir haz ve manevi tatmin duygusunu allah sadece kadınlara vermiş ha onlarda baba oluyor ama annelikle yakından uzaktan alakası yok (bu arada bazı insanlık vasıfları ve vijdanları ölmüş sadece hayvani duygularla yaşayan ve buna göre davranan anne adı altındaki ama annelikten çok uzak yaratıkları bu katmıyorum onuda söylim)HANDE

Adsız dedi ki...

regl olmadan once kas gevsetici içersen hiç agrın olmaz. doktor tavsiyesidir ve ağrısından ağlayan arkadaşım artık çok normal geçiriyor o dönemi.

bi dost dedi ki...

bi de her çantaya ped koymak çok mantıklı, bulunsun 2-3 tane ne zararı var:P

PuCCa dedi ki...

lan orası kan ağlıyor diyorum, git ona masaj yaptır diyonuz. Sonra çocuk bi daha beni görmek istemesin dimi. ben bakamıyorum oraya iğrenç, herif bide şapada şupada örrrkkk.. yazık oda bi insan evladı, oda bir anadan babadan doğdu niye yaptırayım ona bu işkenceyi :pP

ESTHER dedi ki...

1-biyota sıcak su koy...
2-bir apranax fort al
3-hazırladığın biyotu karnına koyup uzan
4-bir yandan da çikolata ye
5-15 dk ya geçmesse gel yüzüme tükür

Adsız dedi ki...

sunnet gibi sktiriboktan anlik/gunluk bi olayla, regl mevzusunu kıyaslayan arkadasin aklina burdan şaşmak istiyorum. hayatimizin yuzde bilmemkacinda, her ay-istisnalar disinda-hic sekmeden gunlerce bu agriyi cekiyoruz. yumustalik agrisi bu boru mu? sense gelmis pipinin ucunu aldilar diye yaygara yapmiyoruz diyorsun bi de. yap kuzum utanmiyorsan? bizim kukumuzu yumurtamizi kimse uyusturmuyo regl olmadan once tabi kimse her regl olusumuzda oyuncak kamyonlar hedeler hodoler de hediye almıyo. keske alsalar ama yaa.. bi de mesela her regl gunumde maşallah yazisi taksam boynuma? maşallah ne de guzel kanarmisim ben. reglim gelmeyin ustume!! :)

Missipipi dedi ki...

o diilde şu içinde salatalık krılma hikayesi her yurtta var lan
madem her deneyenin kırılıp içinde kalmış bu kızlar nie akıllanmıo zuhaha

Adsız dedi ki...

Salatalık kırılınca ölünmüyor. Sevgilimle muzlu bir fantezi yapalım dedik, biryerlerde bir hata yapmışız, muzun bir kısmı içerde kaldı, kabukla yarısı elimde.
Hemen hastaneye gittik, 15 dk içerisinde çıkarttılar. kadının biri yıllarca şampuan şişesi kapağıyla yaşamış. Öyle birşey yaparsanız korkmayın hemen hastaneye gidin.

Adsız dedi ki...

meyve tabagi gibi kadinlar da yok degil hani.. nimetle şaka olmaz bi kere hic mi ogretmedi ananiz babaniz. her buldugunuz kalın uzun seyi ne sokuyosunuz oraniza buraniza. illa bi fantezi yaratacaksaniz bunun oyuncaklari var garip gurup. alin onlarla oynayin ne bi yerinizde kalsin ne de.. aaa bi de şey mevzusu var kadini elektrik çarpmış falan hani dimi? ben mi uydurdum yoksa.. en iyidi siz siz olun hicbi halti saginiza solunuza sokmayin evet =))

mistral dedi ki...

hadiyin ordan be! sünnetle alakası yokmuş.orda kel bıyıklı bi dayı içeri usturayla girince travma yaşıyoz bikere biz=)hem şimdi bizede halı sahada top geliyo o bölgeye.ben gelip burda hiç şikayet ediyomuyum.aynı şey işte.ama sizin elinize iğne batsa "ühühhü kolum koptu" diye geldiğiniz için abartıyosunuz. ayda 2 kere halı saha maçı yapsak birinde top gelse al sana yumurtalık ağrısı.ama biz işte ağlanmayız hiç.çişini yapınca geçiyo hem.bak burdan tıbbın bulamadığı çareyi söylüyorum size.çişinizi yapın geçer.hatta 40. dakkada gol bile atarsınız.işin sırrı bu=)

E. dedi ki...

pucca bu ağrıların için doktora göründünmü? eşek tepmiş gibi ağrım oluodu abartısız ayakta duramıyordum. sonra altı ay boyunca düzenli hiç aksatmadan doğum kontrol hapı kullandım. kullanırkan bir gram ağrım olmadı, bıraktıktan sonra biraz daha hafifledi öncesine göre. ha bir de bu ağrının sebebi rahmin ters olmasından da kaynaklanıyormuş. bi tanıdığım var kadın 45 yaşında 16 yaşındaki kızlar gibi regl oluo, deli gibi ağrısı oluo. yaşla da pek alakası yok anlıcaan. doktora gitmediysen git derim. doğum kontrol alacaksan da doktora danışmadan alma, yumurtalık sayısına göre etki eder hormonlarını temelli folloş edersin.

PuCCa dedi ki...

ya doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum aslında ama aylardır er yüzü görmeye bir insan olarak, eczaneden alırken duygulanıp ağlarım ben :pP
benim yumurtalıklar kafasına göre çalışıyor zaten. moralim bolzulduğu anda kesiyor kendisini. o kesildiği sırada gitmiştim, ilaçla yine döndü normal düzenine.. sonra benimki normal oldu diye gittim. dedi "mis gibi tertemizzz 15 yaşında kız gibi sapasağlam yumurtalıkların yerim ben onları hımıhımıdı" gibi garip şeyler söylemişti..

ve mistral o kasıklarına tekme atmak istiyorum. her ay düzenli olarak yumurtalıklarını topuklu ayakkabımla ezmek istiyorum. o zaman gel yaz buraya böyle. sünnetçi heralde seninkinin topunu kesmiş olmalı ki, böyle çok içine dert olmuş..

MANUKYAN dedi ki...

mastırda salatalık değil kremlenmiş patlıcan kullanınız:D

sami hazinses dedi ki...

ne brad pitt ne johnny depp,ne yakışıklı ne karizmatik.regle çare bulsam en kral adam ben olurum kadınların gözünde.sempatik diye adım çıkar gazetelerde.

delininbiri dedi ki...

2 sene önce keşfettim ben bu tampon denen şeyi..aklıma sıçayım neden daha önce kullanmadım diye lanet ettim kendime..acaip rahat birşey..kıçında hışırdayıp duran pedlerden bin kat iyi..
ama toksik şok önemli bir durum..zamanında değiştirilmesi lazım..

victoria dedi ki...

oha lan bi pedi 6 gün kullanan elemana goccaman "aboo" demek istiyorum. pucca yine güzel yine güzel sen alıştın biz alıştık oh oku anam oku babam pucca içimizi ısıtsın guduvvv puccaya :D

Mata Hari dedi ki...

şuanda bu acıyı derinden hisseden biri olarak seni anlıyorum :(

sabah içtiğim vermidon bile(ki ben normalde 25mg'lık bir hap kullanırdım o keserdi ağrımı) geçirmedi ağrımı, birde üstüne kotuma ufaktan geçtiğini farkedince sevgilimi migrosa sürüklemek zorunda kaldım T_T

nalet olsun regle, nalet olsun sancılara T_T

mistral dedi ki...

accayip yalakasınız.kız regl olmuş onu yazıyor. sizin neden içiniz ısınıyoki=)ne yani acı çekmesimi içinizi ısıtan.ölse ozaman sizin daha da içiniz ısınır.bu ne biçim sevgi.pucca yine seni bi ben seviyorum bak.her ne kadar şeyimi topuklu ayakkabıyla ezmek istesende=)

şugibi dedi ki...

yazan oldu mu bilmiyorum tüm yorumları okuyamadım. aynı acıları belki daha fazlalarını (iğne olmadan atlatamazdım bazen ilk günleri) çekmiş biriolarak "dolorm in" diyorum. türkiyede yok şu anda ama istersen eminim sana almanyadan gönderecek blogger arkadaşlar vardır:)
ağrılarının geçmesinin yanı sıra o gerginlik, insanları öldüreyazma duygusundan da kurtuluyorsun. böyle derd üstü murad üstü bir insan oluyorsun reng boyunca...

Adsız dedi ki...

Pucca mistrale yazdığın şeyle tüylerim diken diken oldu. O nasıl bir hayal gücü. Seni örnek alan kızlar var, yazma öyle şeyleri buraya. Ciddiye almayın o yazdığını kimsenin ezmeyin yumurtalarını. Allah senin eline düşen erkeğe yardım etsin.

Melis dedi ki...

Arkadaslar ilac kullanmayin. Agri kesicilerden bahsetmiyorum fakat bu kontrol haplari, adet duzenleme falan bunlari tercih etmemeye calisin. Ileride hamile kalma oranini dusuruyormus.

Adsız dedi ki...

Ahlaksızzz bu nasıl yazı böyle tarbiyesizzz karıı banane saenın tamponundan mincondan tüüüüüü
yazıcagımızı mı sanıyodun da bu uyarıyı yaptın yazının basına:))
istemeyen okumaz kasma bukadar :))

Adsız dedi ki...

http://www.femalehealthissues.co.uk/benefits-evening-primrose-oil.html

bilmiyorum oralarda varmi ama ben cok vaydasini gordum.

beju dedi ki...

Pucca çok ağrı çekiyorsan eğer ''Buscopan Plus-ağrı kesici''(zira regl için birebir) ve '' Spirulina-bilinen en yüksek besin takviyesi''(böyleye halsizliğin ortadan kalkarken abur cubur yeme ihtiyacın olmaz (azcık zayıflatıyor-sadece mavi-yeşil alg/yosun)http://www.egert.com.tr/

geçmiş olsun :))

Unknown dedi ki...

SALAKLIK PARAYLA MI, BU TAMPONLARIN İLK APLİKATÖRLÜSÜ ÇIKTIGINDA BEN SALAK APLİKATÖRÜ ÇIKARMAYI UNUTMUŞUM,ÖLE YOLCULUK YAPMIŞTIM, ACI VAR MI DEDİKLERİ BU OLSA GEREK.HORMONLU SPİRAL TAKTIR PUCCA 5 SENE REGL OLMUYOSUN ANACIM.BAKIRI DEĞİL HORMONLUSU OLACAK AMA...

LLaydyyy dedi ki...

Benim de bugün ilk regl günümdü. İşe gittim. Sabah zaten zor oyandım. İş yerinde herkes erkek. Bana uyuma uyan falan diye takılıyorlar ama nasıl canım yanıyor çaktırmıyorum. Gece geç yattıma veriyorum. Eve gelir gelmez yattım. Biraz önce bir çarşafa geçme vakası olunca kalktım. mastır bende pek işe yaramıyor. hatta kanamayı arttırıyor. en güzeli sıcak su. Neyse benim bu günler için sevgilimin almış olduğu termoforumu doldurma zamanım geldi. Valla kaç saattir o sıcak suyu hazırlamak için ancak kendimi güçlü hissediyorum ki ben her türlü iğneyi olup ses çıkarmayan, defalarca ameliyat olan, çeşitli dönemlerde kan bağışında bulunan birisiyim. Yani hayatım boyunca regl dönemindeki ağrı kadar olamadı hiçbirinin ağrısı. Buradan gözünüzde büyütüyorsunuz diyenlere duyurulur. Erkeklere şunu söyleyebilirim. Taş düşürdüğünüzü hayal edin. Biraz onun ağrısına yakın bir ağrı şiddet olarak. Ve o psikolojinizi bozan şeyinizden oluk oluk kan geldiğini düşünün. Basit bir kanama değil bu.

Mata Hari dedi ki...

anlamaz anacım bu erkek milleti. Sanki şımarıklık yapıyor, ilgi bekliyormuşuz falan sanarlar anca.

Adsız dedi ki...

Apranax ford, Kataflam veya Diklofenak.. bu ilaçlar çok daha etkili yarım saat içinde geçirio pukito..

Adsız dedi ki...

Yanımda olsaydın, sana sıkıca sarılırdım. Beraber film izlerdik, karnın ağrıdıkça ben ovalardım. Saçlarını öpüp geçecek bitanem bitecek sabret derdim =)

victoria dedi ki...

aboo adsıza bak seen :D

PuCCa dedi ki...

bu dönemde kızlar azıyo dedim ya, belki kanar gelir yanıbaşıma karnını okşatır dedi sanırım :pP

Adsız dedi ki...

Benimde kendimi bildim bileli reglim hep çokkk ağrılı geçmiştir..Özellikle ilk günü. Her türlü şeyi denedim..En son uyguladığım yöntem de; regl başlamadan önce majezik almak..8 saat kadar sonra 1 tane daha almak..zaten ondan sonra da ilaç almasamda pek ağrı hissetmiyorum..Tavsiye ederim deneyin..Ama ilaçları tok karnına almayı unutmayın..mideyi mahfediyo yoksa.

kırmızılı dedi ki...

apranax ı tek geçerim,ama o da sadece ağrıyı kesiyor işte,o devasa siniri hiç engellemiyor...

Adsız dedi ki...

Merakima engel olamicam :D
ßende n'qordum n'de kullandim ßu tamponu ama az cok bisiler cnlandi qozmde :D Merak ettiqim seye qeLince sanirm bakire kizlar kullanamio ? mu acaba ? :S

PuCCa dedi ki...

valla buda bir efsane olabilir ama yurt dışında varmış bakireler için minnacık tamponlar. ama ben olsam kullanmazdım.

Adsız dedi ki...

Apranax çok etkili bende uzun süre kullandım ama, çok ağır bir ağrı kesiciymiş..Yan etkileride fazla olabilirmiş..O açıdan şu an en masum görünenlerden biri majezik miş.. :) Burası regl forumuna döndü bu arada:)

Adsız dedi ki...

Kan damlıyor kağıdıma kan, elimde ki kan,
Kalbim de ise sebepsiz kayboluşunun karalamaları.
Seni yazıyorum, yokluklara.
Çünki, seni bulamıyorum.
Kan damlıyor kağıdıma kan,

gerard dedi ki...

ben bu işin bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum desem, beni döver misiniz?

delininbiri dedi ki...

evet bakireler kullanamıyor diye bir efsane var..o yüzden annem kullanmama izin vermiyordu zamanında..öyle bir 'sorunum' olmadığı için kullanıyorum ama ben..annemden gizli tabi :D

Kim Olduğumu Zamanında Söyledim, Çok Sorun Çıktı dedi ki...

senin bu yazılarını okurkan 5673473457 defa kahkaha atmalarım...

bağımlısı oldum şerefsizim.

sinderellaaa dedi ki...

pucca geçmiş olsun canım!!!!endol fitil kullan 15 dakikada geçer!

ugur parildak dedi ki...

bu regl agrilarini sünnet ile bagdastirmak yanlis. ama bizim de "sabah ereksiyonu" diye bir hadisemiz var. hem aci veren, hem de rezil eden bir hadise..

ve sizin gibi ayda 4-5 gün degil alenen günde 1 kere olan bir şey.. ters bir durmda, kot giyerken yakalanirsaniz bu sabah ereksiyonuna ve bir sekilde recep ivediksel bir düzeltme söz konusu olamazsa insanlik tarihinin mc hammerdan sonra gordugu en büyük gazabi yasabiliyorsunuz.. ve bunu her sabah yasiyorsunuz dedigim gibi..

tabi bi de rezil olma durumu var "sunumun bundan sonrasini azuth bey halledecek" derken azuth bey'in basadaki tüm enselere degerek sunum yapmaya calisma durumu var ki cidden efkarli. bir kadin regl oldugunda boyle bir rezalet ile karsilasmiyor sonucta.. ve dedigim gibi her gün..

Kunegond dedi ki...

Çok komik ama bir o kadar da gerçekçi olmuş. Çok beğendim.

babegazelle dedi ki...

ağrıyı geç istediğini giyemem durumu var yalan o orkidle beyaz pantolon giyerim durumu giy de o endişeyle yaşa da göreyim bigün öyle bi kaza geldi başıma tuvalete girdim yukarda arkadaşlar bekliyo çok yoğun kanamam olmamasına güvendim çantada orkidi ararken sen bi coş foşurt diye çift don giymenin yararını gördüm diyeyim bi de uzun gömlek modasının gözünü seveyim kota bulaşan noktacıkları kapadı heey gidi ne irenç şeydir yaşamayan bilemez tatile gidersin havuz kenarı taytınla oturursun havuza gelsene yok yaa canım istemio dialoğunun altında yatanı herkes anlar muhahahah

Adsız dedi ki...

pucca 1 mayıs sizede tatil mi ooff şuan işyerindeyim çok kötü bi durum ya herkes yatıyo biz çalışalım

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

PuCCam,bende sen yaşlardayken acile kaldırılacak kadar sancı çekerdim.Üniversitede hele beter bişeydir."Arkama baksaa bi geçmiş mi?"cümlesi,ıyyy.Evlenince geçer sancın derlerdi.Evlendim geçti."E o kadar şey sana da girse seninde geçer"diyordum:)Yorumları okuyamadım ama cataflam sancı geçirmek için birebir,dene derim.

Sıcaklarda orkid pişik yapıyor.Tampon büyük rahatlık.Canlı bomba gibi dolanırım ortada.
Hatta "Adetim sinirliyim dokunmayın bana huleyn!Üzerimde bomba var.Pimi çekerim etrafı kana bularım şerefsizim"cümlesini sık sık kullanırım mesela hahhahhahha

PuCCa dedi ki...

yok adsız anam ne tatili bayramlarda bile çalışıyorum ben..
ağrı kesici içemiyorum ben ya, o yüzden bu kadar kötü oluyor zaten..
bugün tamponu bir daha denedim bugün daha rahattı sanki, yaz için sanırım ideal tampon.

KokoSh dedi ki...

Pucca'cım sormuşsun birine. Düzenli cinsel hayat reglleri düzene sokar, gün sayısını, şiddetini ve ağrılarını azaltır. Bu bütün doktorların söylediği bir cümle, demek onaylanmış :)

böcük dedi ki...

birincisi manukyan harbi manukyansın maşallah ikincisi pucca walla 26 yaşındayım 1 kez bile mastır yapmadım hatta kadınların yaptığını ilk kez senden duydum pek azgınsınız maşallah:))
regl olmaktan bende nefret edioruummmmm:(((

AyDi şeker dedi ki...

bence kadınlar için dunyanın en guzel icadı tampon. ne zaman hasta olsam kim bulmussa bunu, ona yatıp kalkıp dua ediyorum. bi sans daha vermelisin. bak kutunun içinden cıkan prospektüste nası kullanılması gerektigi yazıyor. hem cok faydalı hem cok eglenceli.

turkiyede tampon kulturu pek gelişmemiş maalesef bu yuzden bu sehir efsaneleri. amerikada aplikatörlüleri, kokuluları falan vardı cok guzeldi...

arada orkid kullanmak zorunda kalıyorum bende o zaman iice bi seviyorum tampon denilen mereti...hasta oldugunu unutturuyor resmen (karnın agrımıyorsa eger).

He bu arada bi kerede bi hafta içerde kalmışlığı var daha önce ölmedim, zehirlenmedim, fark bile etmedim bi süre sora kendi kendine çıktı ehuehuehu

Efenin tamponla ilgili baska sorularınız varsa itinayla yanıtlarnı xP

Adsız dedi ki...

Tampon kullanimindan DA kaynaklanabilen toksik sok riskinden korunmanin en garanti yolu mens. yogunluguna uygun boy tampon kullanmaktir. Yani o av tufegi kursunu ebadindaki super boyu "tam korusun emin olayim" diye kullanirsan hafif gecen gunlerde, riske davetiye cikarmis olursun. Mens yogunlugunun seyrine gore, ideal olan boyu vucudun zaten daha rahat kabul edecektir. 4-6 saatte bir yenilemek de toksik soka karsi guvenli bir korunma saglar.

Yazin denize girmek icin sacma sapan geciktiriciler kullanan kadinlar uzun vadede hormonal sistemlerine zarar veriyorlar. Kiyaslayinca tampon cok daha guvenlidir.

Son olarak tampon kullanimi hymen'de zedelenmeye sebep olabilir ama bekareti 'bozmaz'. Bakirelik cinsel iliskiyle sonlanan bir surec. Hic iliskiye girmemis bile olsa, aktif yasami olan, spor yapan bir genc kizin/kadinin hymen'i buyuk olasilikla en az bir defa zedelenmistir. Tampondan korkmayin, sevin sevdirin.

PAPATYA SOFRASI dedi ki...

Bir arkadaşım 3 hafta içinde unutmuş, sonra tesadüfen aklına gelmiş..
İp içeri kaçınca da hatırlatacak birşey olmamış..

Acile gitmiş, doktorlar ''bu mümkün değil, çoktan dünya değiştirmiş olman lazımdı'' diye hayret etmişler..

Amma öldürmeyen Allah öldürmez, ayrıca korkunun ecele faydası yok..

Ölümden de çok korkuyorsun ..
Güçlü maskenin altında, ürkek_kanat çırpan keklik var.
...sevgiler..

Dip not:
Evlenince geçer olayı da hikaye..

Adsız dedi ki...

Bizim milletin kotu ornegi 'ornek' diye sunma suursuzluguna sasmamak elde degil. Yorumlara baktim da, "1 hafta icimde unuttum olmedim birsey olmadi", " arkadasin icinde 3 hafta kalmis, doktorlar inanamadi ama birsey de olmadi". Vajinanin mens ve normal sivisini huuuup diye absorbe edebilen (bunu yaparken de hacmen genisleyen) yabanci bir cismi 1 hafta unutmak, 3 hafta icinde tutmak diye birsey olamaz. Vucud cok kisa surede rahatsizligini, hem de agrili/sancili sekilde gosterir (tabii vajina kendi hareketiyle tamponu disari atamiyorsa). Vajina diye kiciniza mi soktunuz tamponu? Ortada bir kabizlik var cunku.

Adsız dedi ki...

Yorumlari okudukca dayanamiyorum, ben de tekrar yorum birakiyorum- "tampon ipi iceri kacmis tampon cikarilamamis" ne demektir yahu? Oyle birsey olmasi icin elinle degil kurekle yerlestirmis olman lazim tamponu. Vajina vajina degil cennet/cehennem magarasi mubarek. Bir daha olursa Nasuh Mahruki'yi arayin, AKUTla gelsin.

tugbisimm dedi ki...

Geçmiş olsun Puccacığımm Regl sancılarından kurtulmanın yolunu yazmıştım ben de daha önce.
Doktora gittim denedim şimdiye kadar o ağrıları çektiğime pişman oldum. Yazının özeti magnezyum diasporal kullan regl ağrıların son bulsun.:) Kadınların çoğu magnezyum eksikliğinden bu illet ağrıyı çekiyormuş bilginize
Yazının tamamını okumak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
http://tugbisimm.blogspot.com/search/label/Adet%20sanc%C4%B1lar%C4%B1m%20son%20buldu

Adsız dedi ki...

ahh pucca

yazını bi güzel okudum ama bende anlatmıştım zamanında MİLLİ OLDUM die ilk tampon takışımı.

Buna da alışırsın be pucca

anladınız siz beni:))
kim olduğumu

pisagor dedi ki...

puccam, reglin yaklaştığını anlayınca dikkat etmeye başla. ayaklar ve belden soğuk almazsan çok daha rahat geçirirsin. evlenince birazcık azalır ama fazla umutlanma.

sünnet ile kıyaslayan arkadaş; her kadın aynı rahatlıkta geçirmiyor bu dönemi. evli misin bilmiyorum ama ağrılı regl geçiren bir eşin olursa(umarım olmaz), sancıları beraber çeker durursunuz artık...

Adsız dedi ki...

ben erkeğim ama bendede kardeşim bir gaz sorunu var aynı bayanlar gibi günü geldimi tutuyo namussuz. herhalde azda olsa sizi şimdi çok daha iyi anlıyoruzm.

ray simenov dedi ki...

siz kadınların o dönemde çektiği anlayamam bilemem de erkekler için söylüyorum malum bölgeye top ya da herhangi bir yabancı cisim geldiğinde çekilen acıyı tahayyül bile edemezsiniz. hani filmlerde kahraman vurulduğunda ya da ona benzer bir şey olduğunda işte sesler kesilir dünya kayar, renkler karışır ve insanlar tanımlanamaz şekiller halinde görünür ya aynen yaşıyorsunuz bunu. bi düşünün; evreni kurgulayıp düzenleyen spermlerin sıcakta bozulmaması için vucüt dışında konumlandırmış fakat bu seferde dış etkenlere karşı malum organların korumasızlığına bi çare geliştirememiş ya işte anlayın bizi onlar öyle korumasız öyle mülayim öyle bla bla bla... anlayın beah!

SON dedi ki...

bu boktan durumu her ay bende çekiyom anladım seni

Adsız dedi ki...

bi sabah kalktim tuvalete kostum tamponu degistirmem gerek acele ile!! tuvalete gidiyorum ipi cekiyorum ve ip elimde kaliyorrr!!! amaaann yarabbiiiiiiii ne bok yicem ben diye feryat ettim!! sictin sen kizim dedim kendi kendime kisir olcaksin kanser olcaksin tampon kullancam diye bok yoluna gideceksin dedim!! doktoru aradim doktorrr hanimmm napicam ben yaa geberecem mi diye sordum!! kadin telas etmeyin bana gelin bisi olmaz benim almam gerek onu dedi!! bende mecburen kostur kostur gittim... naptin diyeceksiniz napcam bacaklari ayirdim kadinin isi halletmesini bekledim!! doktorda bakti ben telasliyim bana diyor ki ' merak etmeyin sizi yargilamiyorum yerinizde olsaydim firmayi mahkemeye verirdim felan fesman' bende oldu cicim bu korku bana yetmiomus gibi bide gazetelere manset olayim bare de tam olsun dedim deget ulaann ben ipi kendim kestim seviyorum ole mazosistim ben (dermisim!!) neyse iste sonuc hala tampon kullaniyorum benden bi bok olmaz!!!...

Adsız dedi ki...

offf okurken bile sanki karnım ağrıdı hele o sabah uykunun en güzel yerinde karnının ağrısıyla uyanırsın ya...o değil bi de iltihap kapıncada çok pis ağrıyor ne bu çektiğimiz!gidip yumurtalıklarımı aldırtıp regl olmaktan kurtulacağım sonra fazladan eti dikip oraya mikrop filanda kapmayacağım en iyisi bu sanki!!!

Esmey dedi ki...

RegL ağrısız oLsa süper oLurdu ama nahh:D

Adsız dedi ki...

If you are going for best contents like myself, only pay
a visit this website everyday as it presents feature contents,
thanks

Feel free to surf to my webpage: click here

Adsız dedi ki...

Aynen regl olmak kötü hele ben hep pişik oluyomudum mecbur pudra döküyodum hep

Adsız dedi ki...

Kız amından yargin ey geçme diyese amlara sur tun ah oh diye gel benim ki baya büyük deliği vay anam

Adsız dedi ki...

Benim am baya sulu daha siken yok ama cok aziyor