30.04.2008

Depresyona 5 kala

Sabah ayı yogi ve çetesini izlerken kendimi hüngür hüngür ağlarken buldum... Ağlama sebebim ise gemilerinde bir tuvalet bile olmaması! Bönüre bönüre ağladım resmen.. Sonra yüzümü yıkamak için banyoya gittiğimde aynada kendime bakıp "ayy ben ne güzel ağlıyomuşum öyle" diyerek kendimi izledim... Sanırım günden güne iyice kayışı koparıyorum...

5 yorum:

Kriptograf dedi ki...

Koparacak kayışının olduğuna dair şüphelerim var...

Adsız dedi ki...

:) valla Pucca seni okurken acaip keyif aldım..son yazılrından başladım ilk yazılarına döndüm sonra..zaman içinde büyüdüğünü kendini toparladığını gördüm..ama çok eğlenceli dürüst ve samimi birine benziyorsun(en azından yazıların öyle) buralarda seni izliyor olucam..seni tandığıma sevindim:)

mademoiselle d.a dedi ki...

o diil okurken şimdi benim de gözler doldu:S
ne zaman çocukluğumda kalmış saf temiz anılar canlansa böyle oluyo
en basiti şimdi olduğu gibi bi çizgi filmden bi detay ya da susam sokağının giriş melodisini hatırlamam yetiyo
teknik destek istiyorum ben de

dido dedi ki...

pucca ben bloğunu geç keşfedenlerim ve tam da ayrılık sonrası bunalımda olduum bi döneme geldi gerçekten müthiş yazılar karmakarışık okuorum ama kendimi alamıorum yazılardan ofiste bile senn yazılarını okumakla geçiriorum zamanı bu demek oluo ki yakında bi işim bile olmıcak :D

Rubi dedi ki...

Aynen bende Dido gibi seni geç keşfedenlerdenim, ama son 4 gündür sürekli yazılarını okuyorum ve büyük bir keyif alıyorum bundan :)
Sonlardan başlamıştım ama ilk yazılarının seni bana daha ii tanitacagini düşündüm, sırayla okuyorum.
Ayrıca yalnız degilsin bu konuda; bnmde olur öle, sacma sapan agladiktan snr aynaya bakar "aa aglayinca gözlerim ne güzel oluyor öle" fln gbsinden kendi kendime konuşurum =)))